Normális-e ha 14 évesen a fitymám a makkot beboritja?
Figyelt kérdés
nos 14 éves fiu vagyok, és az gond e ha a fitymám beboritja a makkot merev és erjedt allapotban is (mereven egy pici azért láccik)2009. júl. 3. 02:50
2/19 A kérdező kommentje:
mereven nem teljesen, és elég fájdalmas
2009. júl. 3. 02:57
3/19 A kérdező kommentje:
erjedt állapotban gond nélkül
2009. júl. 3. 03:02
5/19 anonim válasza:
nézesd meg dokival, nekem is volt hasonló problémám 14 éves koromban és a doki egy kis beavatkozásal megoldotta. feltétlenül nézesd meg dokival!!!
6/19 anonim válasza:
tudom nem ide tartozik. de még van aki ébren van? :D és aki igen hány éves? :D nem tudok aludni :/ :D bocsi h ide irok :$
7/19 anonim válasza:
Én sem tudok aludni xD most vágtam be egy nagy adag kávét :D am 17 éves csaj vagyok :P
8/19 anonim válasza:
Én cola-t iszom ill kb egész nap :D de nagyon nem tudok aludni :D én 16/L vagyok :D am milyen jó kérdésnél beszéljük meg ezt h nem tudunk aludni :$ :D de legalább nem vagyok egyedűl :D
9/19 anonim válasza:
Jah csóri gyerek majd azt hiszi másnap, hogy milyen sok választ kapott azt közbe azt kell olvasgatnia hogy mi miért nem tudunk aludni :D xD
10/19 anonim válasza:
:D :D :D jaja :D meg majd mások is belépnek ebbe a kérdésbe mer látják h mennyi válasz érkezett rá és olvasgatják őket és egyszer csak arról lesz szó h mit ittunk ésh nem tudunk aludni :d most ezzel amit írtál még jobban felpörgettél, ill jókedvem lett :) :D ami most jól is jön, szal köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!