Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy fitymaszűkületem van e. Mikor este megmosom akkor simán hátra tudom húzni a bőrt. Viszont ha teljesen merev akkor nem látszik a makk hanem rajta van a bőr. Eddig pettingnél és önkielégítésnél nem fájt illetve nem okozott problémát. Önkielégítést ugyanúgy élvezem mint más. Csak az a kérdés ha mondjuk betenném valakinek akkor jobban hátra csúszik a bőr? Lehet hogy csak a "fék" a rövid ami összeköti a makkot illetve a fitymát.
2009. júl. 1. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha merev állapotban nem tudod hátrahúzni, akkor az szex közben sem fog odébb csusszanni. Ha csak a fék rövid, akkor elvileg a a fityma lejön a makkról, csak olyankor a fék már nem engedi tovább, és egy "gallér" marad a makk alatt
2009. júl. 1. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:
igen csak önkielégités megy meg mozog is a fityma sőőt még a makk hátsó pereméig hátra is jön de utánna vissza megy rá, egyébként az a kérdés érdekelne, ha nem látszik a makk de mozog rajta a fityma akkor az úgy rendben van? vagy a makknak mindenképpen látszani kell merev állapotban?
2009. júl. 1. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
elvileg látszódnia kéne. de nálad sztem inkább a fék rövidsége okozza a problémát, olyankor van az h merev állapotban nemjön teljesen hátra.
2009. júl. 2. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Merev állapotban is rajta maradhat a fityma, amig nem húzod hátra, ez nem rendellenesség
2009. júl. 2. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem sem csúszik teljesen hátra merev állapotban,megnézettük,és azt monták hogyha nem tudnám hátrahúzi,akkor lenne csak probléma
2009. júl. 2. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor valószinű, hogy rövid a fék. Ezzel lehet úgymond nemi életet élni, vagy inkább urológus és műtét. Azt olvastam h 2-3perces mütéttel pici bevágást csinálnak rajta és, hogy annyira nem fáj. Azt is olvastam, hogy körül metélik. Szerintem utóbbit nem vállalnám...
2009. júl. 3. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyik haveromnak az apja mentős jóba vagyok vele ... megnézte és azt mondta, hogy lehet vele nemi életet élni. Nincs szükség műtétre, ha gondolom akkor esetleg elmegyek urológushoz és talán egy kis bevágást ejtenek rajta, de semmi több.
2009. júl. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!