Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés

Ez fitymaszűkület?

Műteni kell?

[link]

2009. júl. 1. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyide nekem ilyen volt régen (10 éves koromban) nekem is kb eddig ment hátra . Elmentünk ilyen nőgyógyászféleséghez és az valami szerszámal megcsinálta. Nekem nem fájt , csak után amikor kenni kellet krémmel.
2009. júl. 1. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az. méghozzá részleges. örülj, nekem még eddig se megy hátra. el kellenne mennem orvoshoz vele de baromira félek...mesélt róla osztálytársam hogy hogy zajlik. van egy lehetőség hogy megműtenek, akkor teljesen levágják a bőrt a makkról, vagy az orvos "felvágja" felhúzza ameddig lehet, majd egy kés szerű szerszámmal körbevágja belül valahogy, ha jól emlékszem ahogy osztálytársam mesélte. elvileg néhány percnél nem tart tovább..félek, baromira félek de így nem fog menni a szex
2009. júl. 1. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Hogy nem fog menni . Kérlek szépen , pár pórnószinésznek is körbe van vágva . Nameg a másik a zsidók akkor hogy szaporodtak el ? (1. voltam)
2009. júl. 1. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Szűkületed van.

Az alakuló vitát megszakítva: a 2. válaszoló úgy érti, hogy fél elmenni a műtétre, de így szűkülettel nem fog menni a szex. ;)

2009. júl. 1. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igen, a kép alapján fitymaszűkületed van. Keress fel urológust!

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. júl. 1. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:

2 író!

miért félsz elmenni?nem is érzel semmit,mert elérzéstelenítik....mai módszerekkel

mellesleg lehet,hogy úgy is meg lehet oldani,hogy a fitymafékedet átvágják,mert lehet hogy az rövid...csak egy nyisszantás...fájdalom nélkül...mellesleg akarsz családot?ha igen akkor go doki ő jobban ért hozzá...

2009. júl. 1. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. igen úgy értettem hogy szűkülettel nem fog menni, köszönöm hogy kijavított egy hozzászóló, azt pedig örömmel olvasom hogy érzéstelenítik, mert osztálytársam azt mondta hogy neki nem csinálták! tehát fájt neki az a pár pillanat , nem is kicsit. ettől félek nagyon.
2009. júl. 1. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
azért mert csak rémísztgetett téged!el is hitted??a mai világban mindent érzéstelenítenek(najó valamit nem)
2009. júl. 2. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
na igen és ha ez is a "valamit nem" kategóriába tartozik? akkor ott van végem
2009. júl. 2. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
de ha nincs megmerevedve és úgy felmegy aztán merevedik akkor úgy nemjó???? mármint neki
2011. febr. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!