Mikortól lehet káros, vagy eltúlzott a maszturbáció? (főként orvosi vélemény számítana)
arra lennék kíváncsi, hogy mikortól rossz, vagy káros a maszturbáció?
olvastam olyat hogy a eltúlzott maszturbáció káros lehet a herékre illetve a prosztatára stb.
de viszont olyat is hogy a gyakori maszturbáció csökkenti pl a prosztatarák kialakulását.
ilyenekre szeretnék választ kapni.
pl: napi 1 az soknak számít-e? vagy mik lehetnek a negatív következmények?

igazából wc-n ülve jelentkezik a vérzés szerű tünet, de nem sokszor, és a farokcsontnál. nincs aranyerem :D
és már beutalót kértem háziorvosnál a kórházba a problémával. ott ahol ezt tapasztalom a farokcsontnál van egy kis dudor is... amit nem vágok hogy mi :S azért mek el szakrendelésre :) ha hozzáérek nem fáj se semmi, de észrevettem hogy azal van ott a probléma és az okozza a tünetet. már az se biztos hogy vér.. világosabb mint a vér nem annyira sötét, szal kicsit beparáztam mi lehet :D
2-3 volta z hogy fájt az a dudor de akkor kikurtul, valszeg azért mert lecsúszva ültem sokáig a széken és sokat nyomta a szék. de alapvetően semmi fájdalom vagy kellemetlen tünet nem volt csak amit írtam.
am 20 vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!