Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a makkom peremén?

Mi lehet a makkom peremén?

Figyelt kérdés
A makkom peremén ilyen fehéres pattanások vannak 3-4 sorban. Összfügghet e vele hogy érzékeny a makkom? Akármi hozzáér eléggé kellemetlen érzést okoz. Nincs fitymaszűkületem és minden nap mosom a makkom, igaz szappan nélkül csak vízzel. Maszturbálás közben ha csak a bőrt húzogatom rajta az egyáltalán nem fáj, tehát csak akkor fáj ha valami más ér hozzá a makkot takaró bőrön kívül.
2009. jún. 30. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű zsir mirigyek..sok embernek van . Az,hogy érzékeny a makkod teljesen természetes
2009. jún. 30. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem irány a doki. Jobbat nem tudok, esetleg majd más, de szerintem jobb ha a doki is látja.
2009. jún. 30. 00:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De a fájdalom nagyon kellemetlen de csak akkor ha valami más anyaghoz ér. kivétel: víz, levegő, makkot körülvevő bőr. Van különbség a makkot körülvevő bőr és a sima mondjuk ujjamon lévő bőr között?
2009. jún. 30. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
lehet vmi fertőzést szedtél össze
2009. jún. 30. 01:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Már elég régóta van kb 10 éves korom óta lehet, most 16 vagyok.
2009. jún. 30. 01:38
 6/8 anonim ***** válasza:

A zsírmirigyek ( nekem is van ) érintésre nem lehetnek olyan érzékenyek, ahogy azt leírtad.

Ott más baj van.

Talán gombás fertőzés állhat a háttérben.

Ha kellmetlen s nem szeretnél ezzel együtt élni, akkor keress fel egy bőrgyógyászt.

2009. jún. 30. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyik lehetséges "probléma" a Fordyce foltok. Keress rá gyakorin, elég sűrűn trgyalt téma. Ezek teljesen ártalmatlanok, viszont nem csak ott jelennek meg, ahol írtad, hanem ajkakon, szájüregben, pénisz tövén, stb. Az általad leírtak alapján viszont valószínűbbnek tartom, hogy "papillomatosis penis"-ről van szó. Itt a wikipedia link: [link] Remélem segítettem.
2009. júl. 7. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
'hímvessző papillomatosisa' Igen ilyenem van! Köszönöm szépen mert én kerestem ilyet de sehol nem találtam hogy mi lehet ez, mert csak olyanokat találtam amikor a péniszen vannak ilyen fehér pöttyök nem a makk peremén. Még egyszer köszönöm!
2009. júl. 15. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!