Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A Makkom peremén mirigy szerű...

A Makkom peremén mirigy szerű 'cuccok' vannak, mi lehet az?

Figyelt kérdés
már nem is tudom mióta, jó rég óta, a makkom peremén körben nagyon apró kb 1 mm-es mirigy szerű képződmények vannak, ugyanúgy néznek ki,mint ami a nyelvemen van ízlelőbimbó, mi lehet az? nemi fertőzés kizárva...5 éves koromban fitymaszűkületem volt és megműtötték,ha ez számít
2010. júl. 31. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van 1 db fehér kis pötty de nem tudom mi lehet?:S
2010. júl. 31. 19:45
 2/9 A kérdező kommentje:
na sok értelme volt kiírnom a kérdés-t,mert utánanéztem és zsírcsomók amik ártalmatlanok
2010. júl. 31. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nah,akkor megnyugodtam én is!!=)
2010. júl. 31. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
zsírcsomót úgytudom le lehet szedni magadnak, de azért kérdezzetek meg előtte 1 orvost
2010. júl. 31. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Méghogy zsírcsomók...

Ezek Fordyce-pöttyök!

Nézegetnéd meg kérdezés előtt a régebbi kérdéseket (csak pár oldal), annyi ilyet kérdeznek mint az állat. Megspóroltad volna a kérdést...

2010. aug. 1. 00:41
 6/9 A kérdező kommentje:
igen utcsó válaszoló, rájöttem:D és írtam is,hogy feleslegese írtam ki, volt egy olyan kérdés ami egy az egyben olyan volt,mint az enyém és ott mindenki azt írta,h zsírcsomó
2010. aug. 1. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

De a Fordyce-pöttyök ==/== zsírcsomók!!! :O

NEM UGYANAZ! Egy zsírcsomó nem így néz ki!

2010. aug. 2. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:
fúúúj utánanéztem és egyáltalán nem így néz ki,mint ez a Fordyce-pötty
2010. aug. 5. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:
bár utánaolvastam és lehet,hogy az,de az is ártalmatlan és nem ilyen okádék gusztustalan,mint ami a gugli képekben kidob!!!!!
2010. aug. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!