Seborrhoeás dermatitis betegségem van. Van erre valami gyógymód?
Ha nem baj bemásolok ide egy egy ilyen betegséggal foglalkozó forumról való hozzászólást.
Sziasztok.
Hasonló problémával küzdöttem mint az előttem szólok. Seborreás bőrgyulladásom volt. Elsősorban a hajas fejbőr határát érintette, valamint a szemöldök, orr és fül mellett volt nagyon csúnya piros, hámló és kisebesedő.
Hosszú kísérletezés után (szteroid tartalmú szereket is használtam, melyek csak ideiglenes javulást hoztak és elvékonyították a bőrömet) végre megtaláltam a megoldást mellyel teljesen tünetmentessé váltam.
Egy fitoterapeutához fordultam aki összeállított számomra két teakeveréket. Az egyiket külsőleg, a másikat belsőleg kell használni. Már az első használat után jelentős javulást tapasztaltam. Minden fajta mellékhatás nélkül, természetes anyagok felhasználásával, rendszeres használattal tünetmentessé váltam. Személyre szabottan állítja össze a teakeveréket. Ha valakit érdekel a telefonszáma: 30/424-6356.
És itt a link
18:19 remélem te is ,nyomorult :-)
Baromi rég tetted fel a kérdést,de engem érdekelne hogy alakult a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!