Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azt hiszem HPV vírusom van...

Azt hiszem HPV vírusom van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rendszeresen ápolom magam mindennap 2x fürdök. De a nemi szervemen fehér foltok keletkeztek.A biosz órán úgy emlékszek ez HPV vírus vagy nem? és ha mégis az akkor nem lehetne úgy eltüntetni mondjuk több fürdésel vagy valamivel? muszály elmenni az orvoshoz? és egyébként ha nem kezeljük hová fokozodik?
2009. jún. 29. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
A HPV szemölcs formájában jelentkezik a bőrön. Nemi úton terjedő betegség, és mivel gondolom te még nem élsz nemi életet, el sem kaphattad. Több fürdéssel semmilyen fertőzést nem lehet eltüntetni. A fehér folt az szerintem inkább gomba lehet. Itt senki nem távgyógyító és senki nem állíthat fel diagnózist, csak orvos.
2009. jún. 29. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi előző válaszoló,de honnan tod h nem él nemi életet???
2009. jún. 30. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Igaza van nem élek nemi életet.De a fehér foltokon kivül most van egy nagy... patanás szerü izé is a farkamon egy darab az mi okozhatta?
2009. jún. 30. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok megint. Szerintem mindenképpen mutasd meg legalább a háziorvosodnak. Valószínűleg összeszedtél valami gombás/bakteriális fertőzést, amit mindenképpen kezelni kell. (Ehhez az is elég, ha egyszer nem tiszta kézzel nyúlsz a farkadhoz.)Nem lenne jó, ha a fertőzés felkúszna a húgyhólyagodon és kapnál még egy jó kis hólyaghurutot is. Menj szépen el a háziorvosodhoz, fosz majd kapni rá valami kenőcsöt és hipp-hopp rendbejön. Ne játsz az ilyennel!
2009. jún. 30. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha fiú vagy akkor onnan tudod hogy hpv-d van hogy ha nemrég keféltél akkor körbe bevörösödik a figymád és ég felholyagzik mint a rosseb meg hámlik

Amugy ez elmulik ha canestent raksz rá és elvileg soha többé nem jön ki

De a virus megmarad orokre. Ugyhogy azt cseszheted.

A HPV nemi herpesz virus okozza a nök méhnyakrákjának 99% át uh gondold meg kinek adod tovább és hogy valóban szereted e ha ilyenel fertözöd meg.

A gyerekek is öröklik a vérrel.

Egy kilincsröl is felviheted ha nem mosol kezet és megfogod,

Ha kissebb a fertozés akkor nem is jonnek elo tunetek egybol csak hordozó leszel.

Tanulság mindenkinek!!

HASZNÁLJ GUMIT ÉS MOSS MINDIG KEZET MIELÖTT HOZZÁNYULSZ!!!

2009. júl. 1. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy akkor legtöbbször tünetmentes, esetleg belul érezhetsz irritációt de nem jellemzö..

Majd a rák.....

2009. júl. 1. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem fontos dokihoz menni...

Konkrétat nem fog tudni mondani és

ugyis Canestent fog felírni

vagy Lamisilt ami semmit sem ér!!

Ezeket meg recept nélkül is megveheted bármelyik patikában.

Ha konkrét diagnózist akarsz akkor a bör és nemibeteggondozba kell menned vizsgálatra.

Ott majd kenetet vesznek, stb kitenyésztik.

2009. júl. 1. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el dokihoz, én biztos nem kenném magam valamivel és lehet, hogy rosszabb lesz?! Mutasd meg először szülőnek, mit javasol. A doki, meg úgyse jegyez meg, h jaa ő volt aki fehér foltokkal jött ide. Nem kell ettől félni! :) én dokit javaslok ;)
2009. júl. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!