Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok, normális ez...

14 éves vagyok, normális ez így? Többi lennt.

Figyelt kérdés
14éves vagyok augusztusban töltöm a 15. életévem,és azt hiszem fitymaszűkületem van,nem merev helyzetben teljesen vissza tudom húzni a bőrt,de merev helyzetben csak félig teljesen fájalmatlanul,minden kín nélkül,néha tovább is,de teljesen kisebb fájdalommal tudom visszahúzni.Lehetséges,hogy ez nagy gond,és orvos nélkül tudok valamit kezdeni vele itthon?Fürdésnél visszahúzás finoman,és akkor elmúlik?Kérlek ne rémiszzetek meg,köszönöm:)

2012. máj. 22. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Másrészről meg csak 14 éves, nem 40! Nincs lekésve semmiről
2012. máj. 24. 02:39
 12/16 A kérdező kommentje:
szerintem még használhat,mert nagyon sokat léptem előre!:)
2012. máj. 24. 18:56
 13/16 anonim válasza:

neken ugyan ez volt mikor én is 14 éves voltam.esténként fürdésnél mindennap huzogattam szép lassan apránként pár pár miniméterrel feljebb.

aztán egyszer csak teljesen feljött a bőr .

picikét mindig fájt de a végére-kb.1 hónapon belül-teljesen kitágult a bőr és normális lett.

ne ijedj meg!

barátom fiát vittük tavaly hasonló problámával és az orvos simám felrántotta neki a bőrt.

a te esetedben nem kell műtéttől tartani,ha szép lassan visszahuzogatod.

43/f

2012. máj. 24. 20:07
 14/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!:)
2012. máj. 24. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Enyhe szükületed van,meleg vízben húzkod rendszersen hátra a fitymád merev állapotban és mivel még fiatal vagy idővel mindig egyre könnyebben tudod majd hátrahúzni és már nem fogsz feszülést sem érezni.
2012. máj. 25. 20:05
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. máj. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!