14 éves vagyok, normális ez így? Többi lennt.
Figyelt kérdés
14éves vagyok augusztusban töltöm a 15. életévem,és azt hiszem fitymaszűkületem van,nem merev helyzetben teljesen vissza tudom húzni a bőrt,de merev helyzetben csak félig teljesen fájalmatlanul,minden kín nélkül,néha tovább is,de teljesen kisebb fájdalommal tudom visszahúzni.Lehetséges,hogy ez nagy gond,és orvos nélkül tudok valamit kezdeni vele itthon?Fürdésnél visszahúzás finoman,és akkor elmúlik?Kérlek ne rémiszzetek meg,köszönöm:)2012. máj. 22. 17:45
1/16 anonim válasza:
Majdnem 15 évesen ez már nem normális.
Egyenlőre még nem olyan nagy gond, de ha elkezdesz szexuális életet élni problémákat fog okozni. Ez a fürdésnél visszahúzás téma mondjuk 6 éveseknél még működhet, de akár be is repedezhet tőle a bőr aztán több kárt csináltál mint hasznot. Meg kéne mutatni egy orvosnak, az biztosat mondana, és akkor mérlegelhetnél hogy mit lehet csinálni.
2/16 A kérdező kommentje:
de nem azt mondtam,hogy nem tudom visszahúzni abszolút,csak kicsit nehezebben..de nem igazán érzem,hogy nagy gond lenne,vágást meg körbemetszést nem igazán szeretnék,és egyéb orvosi fájdalmas operációkat..
2012. máj. 22. 18:06
3/16 anonim válasza:
Nézesd meg orvossal, az majd megmondja mi a teendő. Mellesleg tudod mi a fájdalmas orvosi fájdalmas operáció? Mikor bevizesedik a térded és a lábadba nyomnak egy csövet hogy leszívják. na az fájdalmas. A körülmetélés nem egy nagy eresztés. Amíg tudod rendesen tisztítani addig különösebb bajod nem lehet belőle, de ha elkezdesz szexuális életet élni, ott akadályozni fog...
4/16 A kérdező kommentje:
egyenlőre még nem igazán szeretném orvosi ügyre téríteni a dolgot,megpróbálom óvatosan visszahúzni,hogy teljesen fájdalom nélkül vissza tudjam húzni,de így sem igazán fáj,csak néha kicsit kellemetlen,és szerintem a visszahúzós dolog be jöhet,mert sokan mondták,és köszönöm a tanácsot,és tudom,hogy ez nem ide illik,de ma pl. sikerült életemben először teljesen makk mögött visszahúzott állapotban maszturbálnom sikeresen...nem kinvetni,szerintem komoly dolog,és ez van,és remélem,vagy is szerintem ez nem olyan nagyon rossz jel,vagy igen?
2012. máj. 22. 18:44
5/16 anonim válasza:
nézd, nem vagyok orvos hogy erről állást foglaljak. :D
6/16 A kérdező kommentje:
értem én,de egy próbát meg ér,nem? és esélyem is van a gyógyulásra,én szerintem:)
2012. máj. 22. 19:28
7/16 anonim válasza:
fürdőkádban, meleg vízben húzogasd, tágítgasd szorgalmasan
plusz, olvasd el a fitymaszűkületes kérdésekre adott korábbi válaszokat
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm...ezekkel a megoldásokkal próbálkozom én is,és szerintem sikerrel,mert egyre könnyebben vissza tudom húzni bármilyen állapotban,víz nélkül is,csak annyi a baj,hogy ugye az a bőr még ott van:( de szerintem így idő multával el fog múlni,legalább is remélem!:)
2012. máj. 23. 14:26
9/16 anonim válasza:
Ez a fürdőkádas, húzogatós módszer a pubertás korig általában bejön, de utána olyan mint halottnak a csók! Esélytelen!
De próbáld meg ha az megnyugtat! Jobb lenne minél előbb, mielőtt még nem élsz szexuális életet, rendbe tétetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!