Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az én péniszem makkja nem...

Az én péniszem makkja nem olyan mint a másoké, vagy még nem "fejlödött" ki?

Figyelt kérdés
A makkjánál nem olyan mint amilyenek a képeken/filmeken, hanem van egy kis bördarab, nem tudom képet lehet-e belinkelni, ezért most nem rakok ki képet!Azt szeretném megtudni, hogy miért nem olyan az én péniszem mint a másoké..miért nem 1 kis lyuk van a tetején és miért van olyan bör a tetején?!(16-fiu)
2009. jún. 28. 16:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nem vagyok tisztában mindennel:-S Én simán hátra tudom húzni, de viszont ha a makkhoz érek az fáj, de maga a hátrahúzás az nem fáj...Szerintem ez nem fitymaszükület...
2009. jún. 28. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem sem fitymaszűkület akkor! De nem igazán értem, hogy mi a baj a makkoddal! Az, hogy merev állapotban a fityma nem húzódik hátra egy dolog, nincs belőle semmi baj! De mi a baj a makkoddal?
2009. jún. 28. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj a makkommal, csak rosszúl írtam a kérdést.. nekem a fitymával vannak gondjaim, vagyis ahogy látom nem gond, hogy teljesen fedi. Csak azt nem tudom, hogy másnak fáj-e ha megérinti a makkját...
2009. jún. 29. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj érintésre (19f), de ha neked igen, akkor nem ártana egy orvosi vizsgálat! Ő biztosan többet tud majd mondani a fitymádról is! Félni nem kell! Sok szerencsét!
2009. jún. 29. 12:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget, de nem hiszem, hogy el fogok menni...az az igazság, hogy borzasztóan cikinek tartom a szüleim és az orvos előtt is és félek is:-S
2009. jún. 29. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!