Az én péniszem makkja nem olyan mint a másoké, vagy még nem "fejlödött" ki?
Bevallom őszintén, hogy nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a problémád, de egy dolgot mindenképp szívlelj meg.
A farkad nem játék, hanem egy olyan szerv, ami meghatározó szerepet tölt be az életedben és ha szerencsés vagy még sokkal, sokkal meghatározóbb szerepet fog betölteni a jövőben (szex, gyereknemzés).
Ha csak egy kis halvány esélye is van annak, hogy valami gond van vele akkor ne szégyenlősködj, ne töketlenkedj, hanem azonnal menj el az orvosodhoz, aki -hidd el- már többezer ilyesmit látott életében és nem fog zavarba jönni mégegytől és nem fog kiröhögni, de ha valami gond van veled, azt megállapítja és orvosolja a problémát.
nem értem mi a baj vele... ez most merev állapot? csak olyan fura, hogy a makkodat kérdezted és a fityma takar mindent, így nem várhatod h bárki megállapítsa h van e problémád!
új kép -> új válasz:D
nem feltétlenül kell lecsúsznia, de hátra tudod húzni, nem?
és a makkodat kérdezted... az nem tom hogy lehet más
Hát nekem ez fitymaszűkületnek tűnik, és ha nem is fáj, azonnal menj orvoshoz! Ugyanis a vissza nem húzódó fityma alatt (gondolom kézzel se lehet visszahúzni, mert akkor fáj) csúnya váladék gyűlik fel, ami nagyon ápolatlan, akár állandóan büdös is lehet, totál egészségtelen és ha felfertőzödik, megnézeted magad!
tessék.
Tehát elmész a háziorvoshoz, és az urológushoz kérsz beutalót. Ezer ilyet láttak már. Ne félj tőle, vagy műtétet javasol, vagy lesz más megoldás. Ne hagyd így!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!