Főzős Laci kérdése:
Miért van az, hogy pl:a prosztata betegségeket az idős (60-80 köz. ) bácsik inkább letagadják, és belehalnak, de nem mennek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Közvetlen családomban is van egy ilyen példa,és még büszke is rá az illető,hogy nem "jár orvoshoz"!2012. máj. 16. 09:05
1/3 anonim válasza:
Mert szégyellik bevallani, hogy probléma van a potenciájukkal, és a pisilésükkel. A nemi szervek problémája mindig tabu kérdés.
2/3 anonim válasza:
A legtöbb orvos fiatalabb, mint ők. Nekik egy ilyen kis nyikhaj ne mondja meg hogy éljenek, mit egyenek stb.
A saját szüleim se fogadják el az én véleményemet gyógyítás terén pedig szakképzett vagyok.
Jó esetben csak rám hagyják.
3/3 anonim válasza:
Lehet, te sem akarnál már 60-80 évesen élni (egy ilyen világban meg pláne nem).
A test is elfárad ám, nem csaka lélek.
Sokszor gondolkodtam már, hogy bizonyos kor után miért szeretnek emberek a temetőkbe járkálni, miért ez nekik a hétvégi program...
Szerintem oda vágynak, csak ez nem biztos, hogy tudatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!