Fiuk nektek is szokott fajni?
Figyelt kérdés
Van mar egy ideje egy visszatero problemam, de nem tudom pontosan miert, es mitol lehet. Arrol van szo h ha tusszentek, nagyon szokott fajni a prosztatam, vagy legalabb is arra fele erzem a fajdalmat... de ugyanilyen fajdalom szokott kinozni akkor is ha egy adott napon tul sokat sexeltem a baratnommel, altalaban napi 4-5 sex utan szokott fajni ugyan ott, de van mikor egyaltalan nem is jelentkezik csak neha.. Van, h napi 6-7 alkalommal is egymasra tudunk gerjedni, de nem mindig faj.. En a prosztatamra gyanakszom, de nem merek elmenni orvoshoz, mert senki ne nyulkajjon a seggembe! De ha van erre a vizsgalatra mas modszer, akkor kerlek valaki irja le nekem ide. Masreszrol tudom, h hosszutavon nem tesz jot a szerveimnek, ha napi 5-10 alkalommal sexelek, de egyszeruen nem birok magammal, sosem elegulok ki.. 21 eves vagyok 13 eves korom ota folyamatosan ezt csinalom. Mondtak mar az elejen h ha majd nagyobb leszek, lejebb fog csokkenni a sexualis etvagyam, de ez mukodik egyes embereknel nalam nem!!! Szoval ha valaki tapasztalt mar ilyesmit a sajat haza talyan, akkor orulnek ha irna nekem. Es megkerek mindenkit, h ne azt irja h kevesebbet sexeljek, mert ezt mar hallottam. Szoval ertelmes valaszokat kerek, mert kivancsi vagyok masok tapasztalataira! elore is koszonom.2012. ápr. 25. 20:27
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor te megy gyujtsel egy kis tapasztalatot. Es ha kivancsi vagy ra, egy no sokkal kitartobb ezen a teren, mint egy ferfi.
2012. ápr. 26. 12:45
4/9 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom mirol beszeltek, de ha csak ocska beszolasokat tudtok gyartani ne ide irjatok. Es megjegyzem szeretnel te ennyit csajozni mint en. Es az a megerzesem, hogy te recskazol szoval elegge szanalmas vagy. Megegyszer leirom normalis valaszokat kerek. koszonom.
2012. ápr. 26. 15:34
5/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen menj el orvoshoz, hisz fő az egészség!
Ne azzal foglalkozz, hogy milyen vizsgálatok lesznek, hisz ha belegondolsz, a nőknek meg a nőgyógyász nyúlkál a nemi szervükbe.
Inkább azt tartsd szem előtt, hogy így ki tudják szűrni, mi lehet a baj.
Nem megijeszteni akarlak, de ha valami komolyabb gond van, azt jobb minél előbb kezeltetni!
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van, de talan meg nem vettem ra magam erre a lepesre, mert ahogy leirtam csak akkor jelentkeznek ezek a fajdalmak, ha 5-nel tobszor csinalom egy nap. Ha visszafogom magam, akkor nincs semmi problema szoval loehet, hogy csak az a gond, hogy tulhajszolom magam. De koszonom a normalis valaszod.
2012. ápr. 26. 18:53
7/9 anonim válasza:
Megértem az aggódásod, de nem jobb tudni azt, hogy egészséges vagy, minthogy azon rágódni, mi lehet a baj? :)
Párod mit szól hozzá?
8/9 anonim válasza:
30 menet egynapra xdd nem mond már
ugyan is egy sex 3 menet általában :D
9/9 A kérdező kommentje:
nah igen... egy ora alatt siman elmegyek 3-4 szer is akar. de altalaban 2 szer. de vannak napok amikor 4 szer is nekiesunk akkor szamold ki egy nap tobb mint 8-9 szer elmegyek!! szerintem nem szabadna ennyire megterhelni a szervezetet. a baratnom csak orul neki h mindig ilyen kanos vagyok XD
2012. ápr. 27. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!