Fájni fog? Félmeztelenre kell hogy vetkőzzek? Sokáig tart?
A fenekemen van egy gennycsomó a házi orvos azt mondta meg kell metszeni,hogy ki jöjjön teljesen a genny.Sajnos kicsit félek,hogy fájni fog:S
18/F

Ha a gerincvégződésnél,magyarán a farkcsontnál van az a gennycsomó akkor tudom miről beszélsz.Ha nem altatnak el akkor bizony fájni fog.Megmetszik, kiürítik és gézcsomót tömködnek az üregbe, amit egy ideig cserélgetni kell.El fogják ugyan érzésteleníteni, és már az injekció is fáj ni fog de mivel gyulladásban van a terület a szuri nem igazán hat majd.Az isemrősömnek kiújult, és másodjára altatásban csinálták neki, azt nem tudom ő kérte e vagy az orvos akarta így csinálni.Sajnos amíg egy nagy műtéttel teljesen fel nem tárják és el nem távolítják a szőrtüszőket addig bármikor kiújulhat.Ja olyanról is tudok akinek magától elfakadt.Egyébként brutális mennyiségű genny tud ott képződni.Ismerősömnek több decilitert leszedtek...Huh remélem nem ijesztettelek el, és nyugi csak jobb lehet.Nagyon veszélyes az egész szervezetre az a gennygóc.
Igen le kell vetközni alulról és bedőlve kell lenned....tudom az nagyon ciki, de hidd nem te vagy az első, nagyon gyakori.
első:még nem próbálkoztam olyan kötéssel,de már mindegy ma most megyek az orvoshoz :S
második:jól gondolod ott van a csontnál hát kíváncsi leszek,
na most megyek az orvoshoz:D

most gondolj arra, hogy az orvosnak meg a fenekeden kell a gennyes izét kivágnia
brrrr...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!