Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tölcsér- és tyúkmell kezelése?

Tölcsér- és tyúkmell kezelése?

Figyelt kérdés
helyreállítható, elfedhető ez a két betegség aktív edzőmunkával, gyúrással (mellizomzat kiépítése) vagy mindenképpen műtéti út javasolt az eltüntetéséhez?

2012. máj. 9. 17:40
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mellesleg nem lehetett emelni 3-4 hónapot és mellkas védőt is hortam..már 1 éve műttöttek és még mindig ropog és nem szabad megüssem,a bőr még érzékeny.
2014. jún. 29. 22:59
 12/13 anonim válasza:
Szia! Előttem lévőt biztos egy balfék műtötte. Engem 11 éves koromban műtöttek tyúkmellel, nem tudtam elviselni azt a sok gúnyolódást ami ezzel járt. 1 hetet voltam kórházban abból 4 napig ágyban 5. napon kelhettem fel. Tehát az előttem párral szóló lánynak nem tudom elhinni h 1-2 nap után már rohangált az illető mert ez nem így van. 4 napig eleve csövekre van kötve az ember. Felépülés 3-4 hónap, és még a mai napig érzékeny a mellkasom, főleg fronthatásokkor. De megérte, egy halvány vágásom és a 3 csövem helye látszik. Nem gáz!!! :)
2014. okt. 29. 12:51
 13/13 anonim válasza:

Ha még érdekelne valakit, ez egy műtét nélküli lehetőség.

[link]

2015. máj. 20. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!