Fecske, vagy boxer alsónadrág? És miért?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokat mint pl 'mert menő, mert trendi' kérlek hanyagoljuk..............2012. máj. 6. 23:08
11/17 A kérdező kommentje:
jah az más dolog...:D
2012. máj. 8. 14:02
12/17 anonim válasza:
Én a feszülős boxert szeretem, mert kényelmesebb. (de ez magánvélemény, ne az alapján döntsd el, hogy fecskét vagy boxert hordassz-e, hogy itt az emberek mit itrogatnak.
Egyébként elég vicces, hogy az alsókat állatokról nevezték el. És akkor miért pont a boxer kutya, vagy a fecske?
13/17 anonim válasza:
Az nem lehet esetleg, hogy a boxer nem a kutyáról kapta a nevét, hanem a bokszolók által előnyben részesített, nagyon bő szárú nadrágról?
14/17 anonim válasza:
a fecskét meg arról, hogy a faszod a csőre, és oldalt a két szára a szárnya!
15/17 anonim válasza:
szerintem meg amúgy tiszta ciki, aki még sosem hordott fecskét, amúgy úgy gondolom, hogy 18 év alatt csak azt kéne hordania mindenkinek, mert ha feláll, nem létszik annyira, és a boxerban ferdén nő, a fecskében meg egyenesen nő a faszod!
16/17 anonim válasza:
Neked még sokat kell forgatnod a biológia könyvedet...
17/17 anonim válasza:
En CK fecsket hordok kenyelmes es jol tartja a po*om
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!