Fitymagyulladás lenne?
Még 14 éves vagyok, hamarosan 15 éves leszek és szűz vagyok.
Már régen volt egy fityma szűkületem (azt orvos már kezelte és már nincs) igazából nem látszik semmi a fitymámon, de ha merev állapotban van akkor kb. a fityma feléig tudom lehúzni a bőrt, azután már elég nehéz, és ekkor merev állapotban kicsit vörösebb lesz. Ha nincs merev állapotban, akkor ugyanúgy normálisan letudom húzni a bőrt, és akkor nem piros, viszont fáj ha hozzáérek. Ez fitymagyulladás lenne? És pár nap alatt ,hogyan lehetne kezelni? Betadine krém/oldat jó rá?
Hali!
Előszöris... tudni szeretném,...
_ Miféle beavatkozást végzett az orvos rajtad, és azt hány éves korban!? (Beavatkozás neve...)
_ Idézlek...
"Már régen volt egy fityma szűkületem (azt orvos már kezelte és már nincs) igazából nem látszik semmi a fitymámon, de ha merev állapotban van akkor kb. a fityma feléig tudom lehúzni a bőrt, azután már elég nehéz, és ekkor merev állapotban kicsit vörösebb lesz."
___ Ha már nincs fitymaszűkületed akkor mit gondolsz!? Vajon most miért nem megy hátra az a fityma és miért gyullad6?
___ Mióta lépett fel ez a probléma?
_ A fékeddel mi a helyzet? Nem tartod rövidnek?
Várom válaszaidat.
Üdv: EE
ez bizony fitymaszűkület lesz... menj el urológushoz, meséld el neki is.
első válaszolóra semmiképp se hallgass!!! 15 évesen már nem "tágul" az sehová.
kb 4-5 éves korig csinálják azt, amit te is írtál, hogy csináltak veled. az csak inkább ilyen "átmeneti" megoldás.
ez 100%, hogy enyhe fitymaszűkület. nekem is ez volt... el kell fáradni az orvoshoz, és ő majd elmondja, hogy mik lesznek a továbbiakban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!