Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csinaljak? Rovid a fek es...

Mit csinaljak? Rovid a fek es minden szeretkezes utan egy honapig gyogyul

Figyelt kérdés

el szokott szakadni a fek es nagyon verzik is, nem tudom mit csinaljak mert ugy jartam mindjart h egy honapban eggyszer szeretkezek s felek h a baratnom elhagy

koszonom elore is a valaszokat

mutet kizarva

2009. jún. 24. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért van kizárva a műtét? Nem értem... Inkább hagyod tönkremenni a kapcsolatodat és a szexuális életedet...?
2009. jún. 24. 07:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha műtét kizárva, akkor magadnak kell elvágni

nem lenne jobb ha orvos csinálná?

nem egy nagy beavatkozás a fitymafék átvágása

2009. jún. 24. 10:04
 3/4 anonim válasza:
100%
Szia!Nem érdemes kizárni a műtétet mert minden berepedés hegesedve gyógyul és magától ez sosem lesz rendben.A műtét kb 10 percig tart és érzéstelenitőt adnak és tényleg nem fáj.Jobb ha minél hamarabb túl leszel rajta és nem kell görcsölnöd a szex miatt.Urológus műtősnő vagyok és naponta csinálunk ilyet.Ne félj!!
2009. jún. 24. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is nem tetszik a dolog, műtét kellene, s a teljesen megbízható megoldás az nem a fék átvágása, hanem az egész fityma leszedése, vagyis körül kellene metélni. Nézd meg vonatkozó lapot (www.korulmeteles.hu), s ha kell segitség, írj.
2009. jún. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!