Miért érzékeny?

Szia!
Nekem is ilyen, elég rég óta. Gondoltam én is gombára, próbálkoztam canestennel, de semmi hatás. Voltam urológián, mondtam a dokinak hogy szerintem enyhe fitymaszűkületem van és azért repedezik be, ő azt mondta hogy nincs baj a fitymámmal. Viszont szerintem akkor is enyhe fokú szűkület van, mert ha több napig nem használom (értsd: nem verem ki), akkor a repedezés foka csökken, viszont ha egy nap többször is lecsapolom magam, akkor jelentősen repedezettebb. Próbáltam azt is, hogy úgy maszturbáltam, hogy a fitymám nem használtam, mint a körülmetéltek, és akkor nem volt annyira repedezett. Amúgy a doki nekem egy hámosító kenőcsöt írt fel, a neve nem ugrik be, de nemigazán használt.

#3mas rosszul olvastad a kérdést! NEM a fitymája repedezett!
Kérdező: Mióta tart ez az állapot? Régebben mintha nekem is lett volna ilyen, de pár nap/hét után elmúlt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!