Hogyan lehet leszokni a maszturbálásról?
11. az életről az tud többet, aki tényleg uralkodni is tud a vágyain. arról írsz, hogy éld ki a vágyaidat, hát az állatok is ezt teszik, nem ettől leszel ember és nem ettől fogsz tudni emberi módon állni az élethez.
és most miért baj, ha le akar szokni róla? joga van hozzá. a kóros rászokás is rossz, na arról nem nagyon hallani ám!
A kérdezőnek: a barátod próbáljon más elfoglaltságot találni helyette, pl. valami hasznosat tenni, valami értelmessel tölteni az idejét, amivel szeret is foglalkozni és hasznos is. pl. sport, játsszon valamilyen hangszeren vagy ilyesmi.
van egyébként hátránya, pl. befelé fordulóbb, zárkózottabb lesz, aki nagyon gyakran csinálja.
jöhet a tömegember és lepontozhatja ezt, de én a kérdésre válaszoltam!
előző voltam
# 4/12 05-02 00:50 hogy lehet olyat kérdezni h fiú vagy lány? A férfiak egészségéhez ugyan minek írna lány ilyen kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!