Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a kényszerű viselkedésmintákról?

Figyelt kérdés
Férfi létemre ideges típus vagyok, és emiatt sokszor vannak olyan mozdulataim amelyek nem tudatosak, hanem az idegességem idézi elő őket, mint például hirtelen nyakcsavarás, vállvonogatás, szájharabdálás, szájhúzogatás, gyors pillogtatás, furcsa testtartás, furcsa nehézkes járás, ököl szorítás stb. Amikor erősen figyelek ezekre a dolgokra akkor el tudom érni hogy ne csináljam ezeket, de amint elfeledkezem róluk akkor örökké előjönnek. Emiatt az emberek mosolyogva néznek rám és a lányoknál sincs sikerem. 23 éves vagyok. Mit lehet tenni ez ellen. Gyógyszeres kezelés segít? Vagy másképp próbáljam meg?
2012. febr. 29. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
psziochologus az megoldja siman nem hiszem h kell gyogyszer vagy irj rám talán segitek
2012. márc. 1. 00:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!