Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nemi szervemen fehér pöttyök...

Nemi szervemen fehér pöttyök vannak? (F)

Figyelt kérdés
Nemi szerveremen fehér "pattanás" szerű kiütések vannak először csak az alsó részén jöttek ki de most már szinte az egész felületen.Ezek a kiütések leginkább merev állapotba látható nyugalmi állapotba nem is lehet látni szóval nem a külső bőrön van szerintem.Olvastam a Fordyce foltokról lehet hogy az?Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy volt-e vagy van-e valakinek hasonló panasza vagy fogalma mi lehet ez?.Még valami nem viszket nem fáj csak ott van.(F)

2012. máj. 1. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Fordyce lehet, ha hasonlít azokra a képekre. Ez valóban nem káros, viszont egyszerűen nem értem miért nem hívják fel az emberek figyelmét arra hogy van ilyen, én éveket végigparáztam miatta.
2012. máj. 1. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
azok ilyen zsír tokok,ha össze fogod vagy csíped óvatosan a bőrt akkor olyan mintha kis golyók lennének,ez mindenkinek ilyen,ez normális,de ha sokat bas..gatod akkor betokosodik az meg kellemetlen!!!!
2012. máj. 1. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

második vagyok,na itt egy kép,ez minden pasinak ilyen,ez normális,ha erről beszélsz

[link]

2012. máj. 1. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Fordyce foltok apró (1-3 mm), világos foltok vagy dudorok. Az ártalmatlan elváltozások pusztán esztétikai problémát jelenthetnek.

A Fordyce foltok olyan nagy, felszíni faggyúmirigyek, amelyeknek nincs közük a szőrtüszőkhöz. Nem okoznak tüneteket, de irritáció és viszketés léphet fel, ha valaki nem megfelelő módon próbálja kezelni a problémát. A Fordyce foltok bármilyen életkorban megjelenhetnek, az idősebb korosztályra azonban jellemzőbbek.

2012. máj. 1. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor megnyugodhatok.
2012. máj. 2. 10:43
 6/6 anonim válasza:
2012. szept. 21. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!