Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fehér foltok vannak a nemi...

Fehér foltok vannak a nemi szervemen mitől van ez? ( ( fiú ) )

Figyelt kérdés
A bőr rétegen kívül apró kis fehér foltok vannak mint a kis pattanások és nagyon zavar. Van aki azt mondta ,hogy azok zsírpárnák mert még fejlődésben van de én ilyenről még soha nem hallottam. Ti tudjátok mi ez?
2009. jún. 26. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Vírusos szemölcsök. Azonnal bőr és nemibeteg gondozó. Időpont kell,beutaló nem. Ott adnak rá ecsetelőt. Fertőző amúgy
2009. jún. 26. 08:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Attol félek valami fertőzés :S csak én meg szégyenlek oda álni az orvoshoz :S
2009. jún. 26. 08:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem =( hát valahogy csak elmegyek hozzá =(
2009. jún. 26. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:

mindenképpen menj el!

Párom is íagy járt és elment kapott ecsetelőt! A HPV vírus okozza, ami azért is gáz, mert annak bizonyos fajtái okozzák a nőknél a méhnyakrákot! Ha van partnered akkor mindenképpen menjen el ő is dokihoz! Mert ha te csak te vagy kezelve, de ő is fertőzött ( lehet nincsenek tünetei, de attól lehet az, a lappangási idő akár 10 hónap is lehet) akkor egymást visszafertőzitek!

2009. jún. 26. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
dehogyis...beszéltek itt össze vissza.Ez teljesen normális fiatal korban.Azok csak mirigyek,ha nagyobb leszel elmúlnak.
2009. jún. 28. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Halálra rémítitek szegény kérdezőt. Kérdező: Keress rá a Fordyce foltokra itt a gyakorin. Nagy valószínűséggel megnyugodhatsz. Írd be Google-be, ott képeket is láthatsz a "problémáról". Ha erről van szó a legkisebb mértékben sincs okod félelemre.
2009. júl. 7. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
nah kb egy hasonló kérdést is láttam, nah ugyan úgy leírom neked: nekem is van, megkérdeztem egy urológust, azt mondja h ha ez nem jön ki akkor van egy kis baj, a fiú szóból gondolom hogy pubertárs korban vagy (mint én), sztem semmi fertőzés. bár lehet... nekem fehérek...
2009. júl. 16. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!