Van olyan, hogy ki izaddom a spermám és ezért nem jön? Mert már olvastam ilyet.
Tehát fogalmad sincs mi is az izzadás, vagy hogy hol vannak benned eredetileg a spermiumok :D
Nem tudom hol olvastad, de szerintem onnan ne olvass több dolgot.
annyi igazság van benne, ha mondjuk extrém módon éhezel, akkor a szervezeted leállítja a nemi szerveid működését, mert minden fellelhető energiát a életben maradásodra fordítja
ugyanígy ha súlyosan dehidratált vagy, mert mondjuk eltévedtél a sivatagban, akkor az ondódban sem nagyon lesz folyadék (mondjuk ha nem iszol eleget, akkor simán lehet az ondód zselés, darabos is, sivatag nélkül is)
de a spermát biztos nem izzadod ki
csak a Révayban olvastad ezt a b*romságot? Mert az ír ilyet, hogyha sokat maszturbálsz akkor spermaszagú lesz az izzadtságod vagy valami hasonlót
igaz még korábbi könyvek meg azt írták a recskázástól gerincsorvadásod lesz
"Csak 59%-ot kaptam? Ki osztja itt a %-okat? Deni-papi.Jelentkezz be-szeretem ha van arcod, neved, merszed bemutatkozni...nem úgy,mint egy orvlövész. Deni-papi
A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."
Szövegértelmezésből megbuktál??
Nem ez a válaszod 59%-os, hanem az átlagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!