Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flörtölésről, vonzalom kialakulásáról olvastam pár helyen és kíváncsi lennék arra hogy tényleg így mennek-e a dolgok és hogy akkor velem miért történt az ami. Lent kifejtve?
nem egy helyen olvastam azt hogy alapvetően a nő választ.ez eddig stimmel.
továbbá az okosok szerint ugy működöik ez az egész flört és vonzalom kialakulás, hogy a nő jeleket küld (tudatosan,tudat alatt) a férfi ezt ugye értelmezi majd közeledni kezd a nőhöz és igy alakuk tovább a dolog.ti is így gondoljátok?
de akkor miért lehet az hogy én egy ilyen alakalommal mikor észrevettem ezeket a jeleket( nem egyet-kettőt,és igy utána olvasva tuti jeleket) mégis pofára estem. pedig én is ugy éreztem hogy nagy az összhang és szerintem jol itéltem meg a helyzetet mivel nem tartom magam hülyének hogy ne ismerjem fel azt hogy tetszem-e valakinek vagy sem
A nők sokszor annak ellenére, hogy igent éreznek, nemet mondanak
ez jelentheti azt is hogy akkor még ne adjam fel?
ez engem is érdekel...
én is ilyen helyzetben vagyok..havercsajjal nagyon jól elvagyunk...és nem bánnám lenne több is..
ez a baj: nem olvasni kell róla, tanulmányozni vagy figyelni, mások hogyan csinálják, csak csinálni kell
ez olyan, mintha egyedül egy könyvből akarnál megtanulni zongorázni
a leírások, tanácsok mind mind egyéni vélemények és tippek, melyek személyre szabottak
ha egyik este nem jön össze, akkor ott a következő és az azutáni és az azutáni... senki nem várja el, hogy az első tökéletes legyen, ezért lehet válogatni
ismerkedj, flörtölj sokat, max nem lesz belőle semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!