Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megúszhatom a körülmetélést...

Megúszhatom a körülmetélést vagy más műtéti beavatkozást?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van, 18 éves leszek és még nem volt szexuális kapcsolatban részem, de már ideje lenne. Itt olvastam hogy van olyan módszer amivel elkerülhetem a műtéti kellemetlenségeket, ez az hogy otthon minden nap meleg vízben tornásztatni kell a bőrt és egy idő után megnyúlhat. Annyira nem lehet vészes a szűkületem mert álló helyzetben is vissza tudom hajtani bár nehezebben és néha kicsit fáj. Vízben meg teljesen könnyen fájdalommentesen. Tehát ha folytatom ezt a módszert megúszhatom a műtétet? és lehet így szexuális életet élni?
2012. ápr. 26. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De mondom nálad bítzos szinte hogy nem kell metélni,mint írtam jelensd is ki ha műtétet javasolna hogy a fitymád meg akarod menteni.Nálad a fityma plasztika(megmarad a fitymád csak lazítanak a bőrőn) vagy a kenőcs elég lenne.

Menj el,keress magánorvos,ott tuti csak az orvos vagy vizsgálatkor jelen,így már mindjárt kevésbbé kellemetlen az egész.

2012. ápr. 28. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Arra lennék még kíváncsi hogy ebbe az állapotába gondot jelent a szexnél?
2012. ápr. 28. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha fáj, akkor igen, nehéz úgy élvezni a sexet.
2012. ápr. 28. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, neked ez mennyire szűk, de mint mondtam, nekem is szűkebb volt a kelleténél, nem tudtam hátrahúzni (mondjuk fel sem merült bennem, hogy ennél jobban hátra kellene csúsznia) szinte egyáltalán. Aztán ahogy elkezdtem szexuális életet élni, egyszer csak ez megváltozott, azóta semmi probléma vele. Fogalmam sincs, ez mennyire reális helyzet, de velem így történt (harmadik voltam).
2012. ápr. 29. 02:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha fáj abba kell hagyni a sexet,de én is hallottam arról,hogy enyhe szükülete volt és a sextől helyrejött,hogy hogyan nem tudni.
2012. ápr. 30. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

"a műtéti kellemetlenségeket" vagy a műtétet akarod elkerülni? (nem mindegy...)

Amúgy meg, "ha folytatom ezt a módszert megúszhatom a műtétet? és lehet így szexuális életet élni?"

Biztos lehet, de mi ezt honnét tudjuk? Mi nem "te" vagyunk, de ha hiszel a módszerben, akkor csináld. Ha meg félsz, először kérj tanácsot olyasvalakitől, aki tudja is mit beszél. (Ilyen pl. az orvos, vagy ha attól félsz, itt a fórumon is van aki ilyen, csak nem sok. De példának okáért itt egy link hozzá...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2012. máj. 1. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

Ezt a fürdős tágítós módszert ezt úgy látom, hogy 1 ember terjeszti itt az oldalon, de fogalmam sincs, hogy ő ezt honnan vette...

Leírom most utoljára: KAMASZ/FELNŐTT KORBAN NEM FOG TÁGULNI A FITYMA! Ezt kisgyermekkorban alkalmazzák szteroidos kenőcsökkel, ott is elég csekély eredményességgel!

Ha víz alatt erőlteted a hátrahúzást ROSSZABB LEHET CSAK! Apró hajszálrepedések keletkezhetnek, amik később hegesedve mégjobban összehúzhatják a bőrt!

18 évesen nincs mitől tartanod, nem kell senkinek sem elkísérni, menj el az orvoshoz!

2012. máj. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!