Pattanások a kopasz fejen?
Miért jönnek elő kis pattanások a kopasz (nem borotvált és borotváltnál is) fejen és hogyan lehet őket megelőzni ?
Előre köszönöm a választ. (15/F)
A fejbőrön ugyanúgy pórusok vannak, mint a bőrön bárhol másutt, ezért ott is lehet pattanás.
Én a helyedbe ezentúl a hajmosást felváltanám miteszer és pattanás elleni bőrradírral. Lefekvés előtt smink lemosóval, vagy patikában kapható 70%os alkohollal törölgetném le a fejem.
(Kevesen tudják, hogy az alkohol jobb miteszer és pattanás ellen, mint akármelyik márkás bőrradir vagy lemosó.)
Én is alkoholt használok az arcomra már vagy egy éve, és elég két hét nélküle, és már jönnek is a patik, miteszerek. Ráadásul mattosítja az arcbőrt, persze ez a kopasz fejnél nem előnyös. :)
De egyáltalán nem csíp! Ha mondjuk friss seb (kinyomott pattanás vagy karcolás) van arcon-fejen, akkor csíp, de csak egy 5 éves gyerek nem bír el ennyi fájdalmat.
Ja és természetesen nem abszinthra céloztam, hanem patikában kapható oldatra, ami olcsóbb is és ajánlott a bőr tisztításra. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!