Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és lehet hogy hülyén hangzik de nagyon kicsi a péniszem.Nyugalomban 8 cm.Szerintetek,ez baj?2012. ápr. 17. 16:02
2/9 anonim 

válasza:

Nem baj. Az éhezés és a globális felmelegedés a baj.
3/9 anonim 

válasza:

Miért lenne baj? Most fogsz serdülni/kamaszodni, majd fog még nőni! Ezzel ne problémázz!
4/9 anonim 

válasza:

Nyugalomban nekem 7,5 cm és tudod mért? Mert vérpéniszem van :) Olvass utána és 13 évesen én még a Ragnarok cimü MMO rpg-vel játszottam mindig nem pedig a farkamat méregettem..
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D otolsó: kit érdekel az MMO-d.
2012. ápr. 17. 19:55
7/9 anonim 

válasza:

h4lye kis p4cs nyomoronc kis takony
8/9 anonim 

válasza:

mivel 13 éves vagy és nem írtad milyen fejlettségű,magasságú és még igen fiatal vagy lehet vérpéniszed is ami azt jelenti lankadtan kicsi de ha áll többszörösére nő(tehát 7-8 cm lankatan és lesz belőlet 15cm)de lehetsz amennyiben még fejlettlen vagy(nics szőrzeted,fanszőrre gondolok pl),alacsony is esetleg lehet hogy csak későnérő vagy.Többet kellene a fejlettséged fokáról írni.
Húspénisz meg az amikor valakinek állva is viszonylag nagy de ha feláll pár cm-t nő(pl-12-14 cm lankadtan és állva lesz 16-17 cm)
9/9 anonim válasza:
szia.neked nem kellene még ezzel foglalkoznod mert még túl korai,majdha 17-18 éves leszel akkor vedd elő a mérőszalagot.12-éves fiam van és neki nincs akkora,és nem is foglalkozik ilyenekkel még.szóval ne problémázz,normális a pöpid,inkább tanulj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!