A magömlés hány éves korban van először?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és még nem volt magömlésem . Valaki segitsen válaszával köszi2012. ápr. 17. 11:14
1/12 anonim válasza:
Változó, de kb. átlagosan 14-16 között.
2/12 anonim válasza:
13tol kell elidulnia de minősége még nagyon gyenge
az elsőnek igaza volt régen 14-16 de mivel környezeti hatsások 10 év alat redesen megváltoztak igy szervezet is előbb érik
3/12 anonim válasza:
Nekem 12 évesen volt először de mint mondták változó. Ne aggódj majd lesz.
4/12 anonim válasza:
A többségnek 12-13 éves korban van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek. 1-2 évvel lehet korábban vagy később is.
5/12 anonim válasza:
Én 14 vagyok és még nekem sem volt. szoval mindketten késönérők vagyunk.
6/12 anonim válasza:
Simán 12 éves korban már lehet előváladák,sőt sperma is,de átlagosan 13-14 éves korban normál fejlettség esetén simán már lehet előváladék,sőt akár sperm ais,későnérőknél 16 éves korig is elhúzodhat.
alacsonyabb,fejlettlenebbeknél van hogy a kortársaikhoz képest pár évvel később lesz.Tudni kellene a fejlettségedet,magasságodat.
7/12 anonim válasza:
TErmészetesen egy 150-155 cm magas 13 éves és egy 167 cm magas 13 éves között igen nagy különbéseg lehetnek nemi érés területén(utóbbinál tuti hogy szőrősődik már és az előváladák,sperma is elképzelhetó),az elsőnél nem mert még akkorka mint egy 5. osztályos.,lehet úgy is néz ki,majd behozza a lemaradást.
8/12 Hubay mézes turmix válasza:
Nekem tizenegyéves koromban volt ne aggódj hallottam olyat ,hogy valakinek 15 éves korában volt!
9/12 anonim válasza:
elárulom, hogy a testmagasságnak semmi, SEMMI köze nincs a nemi fejlettséghez
10/12 anonim válasza:
Én nem teljesen értek egyet azzal, hogy a nemi fejlettségnek nincs semmi köze a testmagassághoz, hiszen tudtommal épp a tesztoszteron miatt nőnek a férfiak 12-13 cm-mel magasabbra, mint a nők, márpedig az ebből adódó növekedés akkor kezdődik el, amikor a tesztoszteron elkezd termelődni, ami viszont szoros összefüggésben a nemi érettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!