Korai magömlés behatolásnál, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, barátnőmmel együtt vagyunk 3 hónapja, úgy érezzük, készen állunk a szexre, de szépen lassan szeretnénk haladni, egy darabig csak petting, aztán mikor már ismerjük egymást eléggé, akkor mehet végig a szex. Szóval a petting az megy, ilyen téren nincs is probléma, ha orálisan, vagy a kezével csinálja, nincsen gond, de legutóbb beraktam neki és fél perc után éreztem, hogy elfogok sülni... Habár még csak mostanában kezdtünk el foglalkozni ezzel, szeretném, hogy mire konkrétan a hosszabb közösülésig jutunk, addigra ez ne legyen probléma. Ha magamnak csinálom,akkor az a baj, hogy hamar elmegyek,mert el akarok, lehet erre kéne odafigyelnem,hogy ne gyorsasági versenynek tűnjön az egész, hanem megpróbáljam kitolni a folyamatot. Tippek? Köszi2012. ápr. 4. 11:03
1/4 anonim válasza:
Szex előtt verd ki magadnak,akkor tovább fogod birni.
2/4 anonim válasza:
mondok mást: csináljátok lasabban
amikor azt kezded érezni hogy el fogsz sülni, akkor állj le, ne csinálj semmit
az is simán lehet, hogy túlságosan fel voltál izgulva
szal lassan, és szünetet tartva
3/4 anonim válasza:
utolsó mondataid
igen, meg kéne tanulni irányítani a dolgot, elhúzni ameddig jólesik, hgy ne 2 perc alatt menj el
foglalkozz többet a barátnőddel, mielőtt ő veled foglalkozna
ez a másik tanácsom
4/4 anonim válasza:
Ha az önkielégítést gyorsan végezted el mindig, akkor azt már megtanultad, így az éles helyzetben csak azt fogod alkalmazni, amit idáig is csináltál. Jó, hogy lassan álltok neki ennek a kérdésnek, így a barátnőd is tud segíteni a probléma megoldásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!