Ez mi a frász? :O (bővebben lent)
Nos az van hogy volt 2 éve egy fityma szűkületem, de csodák módjára nem kellet műteni mert kitartóan próbálkoztam és végül elmúlt szóval azzal nincs gond csak előzményként írtam le. A probléma az hogy mióta elmúlt a szűkület, a fitymám szélén pöttyök jelentek meg, amik nem jönnek le sehogy sem. Mindennap többször mosom a brét szóval higiénia kizárva. Rohadt kellemetlen pedig "akciózni" akarok majd, de így frászt kapnak a lányok:S Linkelek 1 képet hogy lássátok. Remélem tudja valaki mi ez és tud segíteni, kell-e rá valami. Amúgy olvastam itt több helyen hogy csak mirigy meg minden de én már nem tudom... Nemi betegség is kizárva mert érintetlen vagyok! Szóval nem tudom mi ez. Köszi előre is!

Hali!
Pontosítanék.
El nem múlik, de lézerrel leszed7ő. Aztán van akinek vixxanő, van akinek nem, embere válogatja. Ezek am. szimpla PPP-k,... azaz Pénisz PapulaPöttyök. Teljesen ártalmatlanok, ezt a hölgyeknek illene tudniuk, ha pedig nem, akkor némi felhomályosítással sikert ér7sz, ha egészséges önbizalommal rendelkezel.
Egyvmit ne csinálj meg,...: KINYOMNI NE!!!
De Lidokain után kisollóval, köröm- ill. bőrvágó ollóval, kisszikével se vagdosd le, mert több kárt csinálsz vele mint haxnot, ráadásul fertőzés- és vérzésveszélyes!
** ** **
Am. a kifejtésedben több dolog nem világos, furán fogalmazol.
"de csodák módjára nem kellet műteni mert kitartóan próbálkoztam"
_ MIVEL? HOGYAN? (csodák-csodájára, kelletT, műtTeni)
"Mindennap többször mosom a brét szóval higiénia kizárva."
_ Vagyis higiéniátlanság??? S:-s
"Amúgy olvastam itt több helyen hogy csak mirigy meg minden de én már nem tudom..."
_ MI minden? És akkor mit nem tudsz?
"Nemi betegség is kizárva mert érintetlen vagyok!"
_ ???
_ Csajok sem érnek/nyúlnak hozzád? Senki sem?? S:-s
Mielőtt azt gnád, hogy most kötözködni próbálnék veled, szó sincs ilyenről, de ez a valódi értelme annak, amit írsz! :-o
_ Megkérdez7M, hány éves vagy?
_ Mióta vannak PPP-id?
_ Fitymaszűkületedet hogyan oldottad meg, és milyen súlyos volt?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!