LÁNYOK! 15-30 korosztály érdekelne, ti hogy szeretitek jobban? Többi lent.
16 éves fiú vagyok, az érdekelne, hogy a férfiaknak, fiúknak szőrös legyen a pénisze vagy inkább csupasz. Vagy valahol a 2 között?(Habár a 3.ik variációt nem igazán tudom elképzelni.
Minél több hozzászólást kérek.
hm... a csupasz zacsinak praktikus okai vannak
ugyanis nem jó a szőröst nyalni, szopogatni
mint ahogy a szőrös puncit sem
tehát amig nincs láthatáron olyan nőnemű egyed aki becuppantja a heréidet (egyébként vmi isteni, én imádom), addig hagyhatod akár szőrösen is
a pénisz dettó ilyen, amikor leszopnak, akkor tele megy a csaj szája szőrrel e vagy sem. ergo érdemes a túlburjánzást megszüntetni, de nem kell tökcsupaszra leszedni
szerintem legyen rajta szőr, de szép és rendezett, fazonigazított stílusban!
a golyócskákat valóban célszerű simára nyírni, de ne borotvával, mert az irritál + megerősödik tőle a szőr
és igen nagyon klassz őket is morzsolgatni, kényeztetni
a lányoknál sem divat már a totálkopasz dizájn
sőt volt olyan fiúm, aki kimondottan a pamacsra gerjedt
összefoglalva: a vénuszdomob, vagy a farkinca felett sűrű kis pamacs, de a többi lehet frissen-nyírva
köszi a válaszokat, vagyis ne legyen full csupasz de ha nagyon szőrös akk lehet rövidíteni.
Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!