Mit tehetek hogy magasabb legyek 16,5 évesen?
Figyelt kérdés
Mert elég aprónak érzem magam most :(
16,5/F
2012. ápr. 10. 19:01
12/21 anonim válasza:
te semmit sem tudsz tenni azért hogy magasabb legyél.vagy nősz még vagy nem.
13/21 anonim válasza:
Figyelj ha 172 cm lennél, mint én nah akkor sírhatnál. Ezzel a magassággal simán ki tudnék egyezni.. Szóval vannak akik sokkal rosszabbul jártak mint te, sajnos. Rossz ilyen törpének lenni, szinte még a nők is egy-magasak vagy magasabbak mint én. Szóval Te csak maradj csöndben a 178 cm-el.
14/21 A kérdező kommentje:
Szia...nem fogom attól jobban érezni magam hogy te is törpe vagy !!
Sőt nőni se fogok az ilyen hozzászólásokból pedig alapvetően ez lenne a kérdésem :(
2012. ápr. 11. 21:24
15/21 anonim válasza:
semmit nem tehetsz talán nősz még talán nem, ennyi...
16/21 anonim válasza:
pár év és nem ez lesz a legnagyobb problémád ;)
17/21 anonim válasza:
19 éves vagyok, és most ütöttem meg a 170-et, talán el is hagytam kicsivel...namármost neked a paripa pipilője a popódba, amiért ekkora magassággal rídogálsz, míg mi kicsik meg meg se szólalunk -.-
Egyáltalán nagyon nehéz is a csajozás így, rendesen kiválogatnak, nameg más oka is van, de főleg ez...úgyhogy csend van, mert rád küldök egy vagon törpét... :D
18/21 A kérdező kommentje:
Már bocs,de én nem leszek jobban attól hogy tudom vannak nálam is alacsonyabbak :(( ettől még én is az vagyok ...
2012. ápr. 23. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!