178cm 16 évesen minek számít?
Nőként nagyon magasnak, férfiként magasnak. Egyébként korán érőnek jó eséllyel korán érő vagy, és ez esetben már csak pár centit fogsz nőni.
Mindez függ a családi genetikai leosztástól. Ha a szülied vagy a nagyszüleid között van 190 cm-s is, és te férfi vagy, és nem régiben kezdél el nőni (ez esetben későn érő vagy), akkor nőhetsz akár 195 cm-re is kb. 23-25 éves korodra. Nőként peidg kb. 185-re, ha az előbbi feltételek fennállnak. Lehet kivétel is, senki sem lát a jövőbe. Mindneestre szép magas ember leszel. :) Mint én. :))
Hát fiú vagyok ès a szüleim se nagyok sajna(179,167) ennek ellenére 14,5 évesen tehát kortársaimhoz kèpest későn nőt ki hónajszőrőm és most sincs még borostàm pedig már jópár osztàlytársamnak van elég emberes szakálla :)
Amúgy nem nagyon emlékszem hogy milyen ütembe nőttem....anyum azt mondja hogy tavalyig évente kb.7-8cm,tavaly csak 5-6cm-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!