Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfi létemre melyik orvoshoz...

Férfi létemre melyik orvoshoz fordulhatnék a hímvessző panaszaimmal? (Külsőleg értendő)

Figyelt kérdés
A párom már hónapok óta szenved hüvelygombában. Számtalan gyógyszert kapott, egyik sem segített. Végül úgy tűnt, hogy egy jódos hüvelyöblögető megoldotta a problémát. De kb 3 hét után most megint probléma van. Én még nem mentem el orvoshoz, de canestennel kenem. Milyen orvoshoz kéne nekem elmenni akitől én is segítséget kapnék, mert lehet hogy én vagyok a kiváltó oka, és csak visszafertőzöm. Tehát hova kéne elmennem, hogy segítsenek?

2012. ápr. 6. 15:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De igen kb háromnegyed éve symicia -t szed, és igen, annak is lehet ilyen mellékhatása, amire a nőgyógyász közölte, hogy "háát, igen, előfordulhat, mert kiváló környezetet biztosít a baktériumoknak" mondom kösz, akkor ezzel mit csináljak, a váasz semmit... :S
2012. ápr. 6. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát mit? Hagyja abba. Az a baj, hogy hiába kezelgetik ki, mindig visszatér, mert annyira gyenge a hüvely védekező képessége.

Keressetek hormonmentes megoldást, vagy sosem szabadul meg tőle.

2012. ápr. 6. 16:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, bár együtt lakunk, úgyhogy az átállás nem lesz/ lenne túl zökkenőmentes... de szerintem majd nőgyógyászt váltunk vagy magánhoz megyünk el, mert nyilván a baj nem életveszélyes, de bosszantó és rendkívül kellemetlen
2012. ápr. 6. 16:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Van egy készítmény amivel a hüvely védekező hámfalát erősítenénk meg. a neve: Colpo-Cleaner Laktóz
2012. ápr. 6. 16:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez ilyen pezsgőtabletta és konkrétan erre való, hogy a hüvely falát megerősítse. és ennek a készítménynek van egy jódos öblögetője is, előtte azt használta.
2012. ápr. 6. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Fél éve szenved tőle az a szerencsétlen. Csak meg tudsz tenni annyit, hogy óvszert húzol miatta. Aztán majd lehet más, kényelmesebb védekezési módot keresni.

Tartom magam ahhoz, hogy hosszútávon mindaddig nem fog megoldódni a problémája, amíg szedi a tablettát. Ideig-óráig el lehet tüntetni, de ki fog újulni.

2012. ápr. 6. 16:39
 17/19 karesz01 válasza:

Mikor elkezdődött ez a kálvária hónapokkal ezelőtt valamin változtattatok .

PL:mosószer, öblítő ( ruhákon nyomókban megmarad és az okozza főleg a bugyiknál ).

Rosszul adagoljátok a mosószert : olvasd el a mosószerek adagkiosztási részét

intim tampon : hüvelyi irritáció

koton : nedvesség tartó folyadék , esetleg lejárt szavatosságút használtatok

Esetleg nem mossátok meg elégé ott lent ( alaposan és bő vízzel mielőtt ... ) .

Tudni kéne a jódos hüvelyöblögető és a canesten egymásra való hatásáról is valamit .

2012. ápr. 27. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha még nem gyógyultatok meg:1 Börgyógyász 2 Mindkettötöknek szedni kell a gyógyszert /egyszerre/ 3. 1 hét a hatás 4. Addig nem érhettek "ott" egymáshóz és magatokhoz se nyúljatok csak tisztálkodás ,max csók. Ha nem jött be a csaj megcsal.
2012. máj. 6. 07:33
 19/19 anonim ***** válasza:

bárhol, bármit el lehet kapni

rádióban hallottam nőgyógyásztól, hogy szinte tudják, hogy tömegesen milyen fertőzéssel melyik uszodából jön a nő, mert vannak ilyen állandóan fertőző helyek.

2013. jan. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!