Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfi létemre melyik orvoshoz...

Férfi létemre melyik orvoshoz fordulhatnék a hímvessző panaszaimmal? (Külsőleg értendő)

Figyelt kérdés
A párom már hónapok óta szenved hüvelygombában. Számtalan gyógyszert kapott, egyik sem segített. Végül úgy tűnt, hogy egy jódos hüvelyöblögető megoldotta a problémát. De kb 3 hét után most megint probléma van. Én még nem mentem el orvoshoz, de canestennel kenem. Milyen orvoshoz kéne nekem elmenni akitől én is segítséget kapnék, mert lehet hogy én vagyok a kiváltó oka, és csak visszafertőzöm. Tehát hova kéne elmennem, hogy segítsenek?

2012. ápr. 6. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
urológus?
2012. ápr. 6. 15:32
 2/19 anonim ***** válasza:

Valóban mindkettőtöket kezelni kell.Rendesebb nőgyógyász a férfinek is szokott felírni gyógyszert.

Menj a bőr és nemibeteg ellátóba,vagy urológushoz

2012. ápr. 6. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Urológushoz , ő foglalkozik ilyen gondokkal.
2012. ápr. 6. 15:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Biztosak vagytok benne? Mert utánanéztem, és bár lehet félreértelmeztem valamit, de az urológus inkább a férfi belső gondjaival foglalkozik, prosztata, merevedési zavar stb.. mellesleg egy nem túl nagy városban lakok, tegnap azért bejelentkeztem a biztonság kedvéért és június 22 dikére volt a legkorábbi időpont.. :OO ennyi beteg "f@sz" lenne a városban? mellesleg addig nem akarok várni... Amúgy igen, egyszer írtak föl gyógyszert, de pár hétre rá ugyanúgy kijött. Esetleg valami tapasztalatok a Symicya fogamzásgátlóval kapcsolatban, egyép panaszok nálatok vagy a barátnőiteknél? a barátnőm azt szedi, és már arra is gyanakodtunk
2012. ápr. 6. 15:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Az Urológus ugyanolyan mint a nőknél a nőgyógyász.A férfi nem szervek dolgaival foglalkozik , ebbe beletartoznak a nemi betegségek is.
2012. ápr. 6. 15:42
 6/19 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak, mert több mint egy hónapot akkorsem tudok így várni... a háziorvos esetleg tud erre felírni valamit, vagy beutalót adni amivel előrébb jutok az urológián?
2012. ápr. 6. 15:46
 7/19 tetris ***** válasza:
A hüvelygombát nemcsak fertőzés válthatja ki, hanem valamely allergia is.
2012. ápr. 6. 15:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Utána jártam én is és a nőgyógyász is megmodta a barátnőmnek hogy szinte bármitől megjelenhet... és valóban bármitől :( étrend, tanga, tusfürdő, wc... zuhanyzó...allerigia, irritáció... bármi :S ezért is vagyok olyan tanácstalan, mert előtte viszont nem volt semmiféle probléma. olyan fél éve elkapta és azóta nem tudunk szabadulni tőle..
2012. ápr. 6. 15:53
 9/19 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el orvoshoz. Bőr- és nemibeteg gondozót ajánlom, mivel az urológus tényleg inkább a vizeletelvezető rendszerrel foglalkozik (bár férfi bajokkal is, pl. fitymaszűkülettel), de talán egy fertőzés kezelésében jobb egy nemigyógyász.

De akkor se lősz nagyon mellé, ha urológiára mész.

Nem szed véletlenül a bnőd fogamzásgátlót? Ha igen, mióta?

2012. ápr. 6. 16:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Ja most látom, hogy, hogy szed.

Bizony okozhat, nem csak a Symicia, hanem alapvetően az összes hormonális fogamzásgátló növeli a gomba esélyét, mert megváltoztatja a hüvely pH-ját. Így sokkal érzékenyebb lesz mindenre.

Javaslom, hogy tartson legalább szünetet, addig védekezzetek hormonmentesen, közben kezeltesse ki a baját.

Ha nem tabizik, vszínűleg nem fog visszatérni.

2012. ápr. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!