Fiúk Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Fiúk! Pisilés után megtörlitek?2009. jún. 17. 01:05
1/24 anonim válasza:
Kicsit lerázzuk. Ritkán törlöm.
2/24 anonim válasza:
Én is ritkán törlöm,inkább lerázom!Viszont ha 4-nél többször rázod meg állítólag az már hokizásnak számítXD
4/24 anonim válasza:
és vajon hányan mosnak kezet utána... meg előtte... :S
5/24 anonim válasza:
Az utolsó csepp mindig a gatyába megy!
=)
7/24 anonim válasza:
Fúúj,ez tök gusztustalan,h nem törlitek meg!:(És akk utána meg úgy szeretkeztek a bnőtökkel??meg a gatyába is beleszárad a pisi,és tök büdi lesz...
én nem vagyok nagyon kényes,de ez nem épp higiénikus.
Én mindig elvárom a pasijaimtól,h tiszták legyenek ilyen szempontból.De azért utána kezet mostok, nem??
8/24 anonim válasza:
előzőnek:nem,nincs igazad!
persze neked női szemmel más,mert ti nem tudjátok lerázni csak úgy simán,és törölnötök kell,de nekünk nem! :P
9/24 anonim válasza:
10:31-es tündérvirágszál... :D Nehogy azthidd h a te pasid majd mosorászni fogja minden egyes wczés után,ilyet nem csinálunk :D
10/24 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz nonszensz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!