Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha meleg van és egész nap...

Ha meleg van és egész nap dolgozom, akkor a combom tövénél kipirul a bőr es nagyon fáj. Mit tegyek ellene, es mitől van ez?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segitseget........
2009. jún. 16. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom "bepálik" szerintem a hintőpor segít.
2009. jún. 16. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a combod a dörzsölés hatására sebesedik ki, amit ilyenkor "súlyosbít" a meleg és az izzadás. Lehet, hogy télen észre sem veszed, mert nem izzadsz és nincs is meleged, azonban ilyenkor, nyáron, könnyebben kisebesedik az ember az előbb említettek miatt. Tanácsolom, hogy amíg be nem gyógyul a kis sérülés addig ne nagyon viselj szoknyát, inkább bermudát vagy sortot, attól függően, hogy mit lehet a munkahelyeden. Az előző Válaszoló ötlete is nagyon hasznos!
2009. jún. 16. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én esténként Neogranormonnal szoktam bekenni, megnyugtatja.
2009. jún. 16. 19:04
 4/5 anonim válasza:

Szia,ha nem szeretnéd,hogy máskor is kisebesedjen,használj speciális ezüst szálas nadrágot a szoknyád alá.Ez antibakteriális,így nem izzadsz be.

Itt találod:

www.solidea.hu

2009. jún. 17. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nem a "férfiak egészsége" kategória?:)

Am igen valószínű meleg ->izzadság->érzékeny bőr

2009. jún. 21. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!