Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet ez hererák elojele?

Lehet ez hererák elojele?

Figyelt kérdés

A fèrjem gyakran nehezen vizel. ès ilyenkor kis adagokban tàvozik csak a vizelet. Kis spriccekben...

Azt olvastam valahol, hogy a vizelet-problèmàk hereràkot, vagy prosztataràkot (esetleg megnagyobbodàst) jelenthetnek.

Igaz lehet ez? O most 38 èves.

Kell ilyen "kis" panaszokkal rogton orvoshoz fordulni?

2009. jún. 14. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
nemhiszem hogy rák, valószínű "csak" prosztatanagyobbodás vagy valami ilyesmi. zavard el egy urológushoz.
2009. jún. 14. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ez tuti h nem hererák,mert a heréknek nincs közük a vizelethez!

Én hamarább gyanakodnék a prosztatára.sztem azonnal menjetek orvoshoz,hogy nelegyen nagyobb baj(jobb félni,mint megijedni.ugyebár)

2009. jún. 14. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata gond, vagy esetleg húgycső.
2009. jún. 14. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Prosztata megnagyobbodás. Irány az urológus. Öt perc kellemetlenséget ő is kibír, mikor mi nők évente tesszük szét a lábunkat a nőgyógyásznak, már elnézést. Oké, az urológus végbélen keresztül fogja megvizsgálni, de valóban öt perc az egész. Az én 46 éves apukám is kibírta amikor sérve volt, majd tavaly amikor is megnagyobbodott a prosztatája. Sőt a 67 éves nagypapám meg háromhavonta jár urológushoz, és mindannyiszor végbélen keresztül vizsgálják, már 10 éve, és mégis kibírja.

Ez szerintem tényleg csak prosztata megnagyobbodás, de persze nem vagyok orvos, nem akarok diagnózist felállítani. Tényleg irány az urológus.

2009. jún. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!