Fitymagyulladás "kikúrálása"? Info lent.
Régebben volt egy fitymaszűkületem ezzel születtem. 11 éves koromban egy orvos lehúzta a bőrt, és kenőcsel kellett kenni. Eddig semmi probléma, de ezután pár évvel (1-2) elkezdett fájni a fitymám ha lehúzom a bőrt és úgy hozzáérek, illetve merev állapotban csak félig tudom lehúzni tovább elég nehezen. Ezzel együtt még a fitymám alatti bőrön kis pattanás szerű valami kijött, sárga színű, pont olyan mint egy megérett pattanás, csak sokkal kisebb és nem lehet kinyomni, csak ritkán(ha kinyomom szinte ugyanolyan mint egy pattanást ha kinyomod). Mit javasoltok mit tegyek? Orvoshoz SEMMI módon nem megyek el, itthon szeretném megoldani, esetleg betadine kenőcs használna? Ja és hozzáteszem szűz vagyok még, nem lehet attól, mert elkaptam volna valakitől. 16 év alatti is vagyok..
Tudtok valami megoldást?
Meddig akarod húzni a dolgot? Majd mikor a lány ott áll előtted letolt bugyival akkor gyorsan elszaladsz a dokihoz, hogy most csinálja meg? Vagy szólsz a lánynak, hogy van egy kis baj, nyugodtan húzza vissza a bugyit mert Te neked nem működik a szerszám!
Ez a nagyobb ciki vagy az orvosnak megmutatni?
a következőt csináld: vegyél apróbojtorján teát. Áztasd be egy lavornyi vízbe annyira, hogy megszínezze a vizet és áztasd a makkod benne esténként fél órán keresztül. Nekem urol
ógus ezt ajánlotta gyullalásra és bevállt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!