Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Helóó.14 éves fiú vagyok, és...

Helóó.14 éves fiú vagyok, és mióta beléptem a " kamaszkorba" 12 éves koromban, azóta fáj a torkom. Az orvos vett tőlem torokváladékot, de nem találtak semmit. Mi lehet az oka?! A Válaszokat Köszönöm.!

Figyelt kérdés

2012. márc. 18. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az orvos sem talált semmit , akkor mi honnan tudhatnánk?
2012. márc. 18. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tortent valami valtozas akkor, tehat nem voltal nathas pl.?

Dohanyzol? Ez nem fugg ossze a korral, tehat itt egy valadekrol van szo, aminek az "eredetet" kell megtalalni!

2012. márc. 18. 09:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nem dohányzok.És nem voltam náthás sem :(
2012. márc. 18. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt okozhatja egy belso gyulladas is, ami nem jar egyutt fajdalommal, de lehet egy allergias reakcio is, tehat ujra megkellene latogatni az orvost, vagy pedig egy termeszetgyogyaszt! Mivel ennek belso okozoja van, a valadekot valami "termeli"!
2012. márc. 18. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem mindössze csak "mutálsz" és mivel nyúlnak a hangszalagjaid is, ezt érez7ed fájdalmasnak. Elvékonyodik a hangod, esetleg alkalomadtán megcsuklik, időnként kapar, fáj,... berekedsz, nem tudsz bexélni, vagy csak nehezebben,... ezt sztem mindegyik tinire ki6 vmennyire.

Nyugodj meg, el fog ez múlni. Ha mégsem, akkor fül-orr-gégész szakorvossal nézesd meg magad! Addig esetleg Mebucain, Strepsils (v. Strepfen), Septofort... segít7.

Üdv: EE

2012. márc. 22. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam.. =)
2012. márc. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!