Hany cm nek kell lennie egy 16 eves fiunak a peniszenek?
Ahány éves, annyi cm.
Az IQ-d már pont annyi.Remélem egyetemre mégy tovább tanulni.
Ez nem olyan dolog, hogy ha 16 éves vagy, akkor lennie kell valamilyennek...
Ez egyénfüggő, mindenkinek más.
Miért? Mekkora van neked?
De a 16 cm pénisz méret az eleve jó mérete akár hány cm magas is valaki.
A magasságot úgy értettem,hogy van aki még igen alacsony és ezáltal fejlettlen is 16 éves korában(alíg -163-164 cm volt kb. és csak 16 évesen kezdett szőrősődni is,mivel alacsony volt,szinte kisfiús külsejű,hangú hát odalennnt is ahogy mondta kisfiú volt még csak,szóval későn érő volt),van/már csak volt ilyen ismerősőm és amint megnőt kb.174 cm magas lett (így sem lett nagyon magas)alíg pár hónap alatt is igen lényegesen változásokat lehetet látni rajta,a külseje elkezdett férfiasodni és mindenhol megférfiasodott.
Így értem a magasságot mint lényegi szempontot,hogy van aki csak 16 évesen kezd el férfiasodni addig kicsi a mérete,addig kisfiús szinte.
A 10 cm meg állva értettem,hogy egy 2 m magasnak ha ekkora állva az igen kicsi,de egy 160 c -esnek sem nagy,de nem is vészes .
A másik hogy nem lehet megmondani mekkora a normális ebben a korban,mert van akinek kisebb és van akinek nagyobb van,meg van aki húspéniszű,a másiknak meg vérpénisze van alapállapotban igen kicsi a cerkája,de ha feláll akkor megnő sokszorosára.
De magyar felnőtt átlag méret(tehát felnőtt fejlettségűekre is igaz)13-17 cm kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!