Ez normális?
Szia!
Mikor kezdtél el serdülni, szőrösödni a kukacod felett? Nyugodj meg, mert teljesen normális, hogy ilyen korban vannak ilyen méretű fütykösök. Valószínűleg későnérő típus vagy. Én pl 13 éves kor után kezdtem el serdülni és a korodban szinte még nem is voltam szőrös.
Normális persze,van aki a te korodban sokkal kisebb mérettel rendelkezik,van aki nagyobbal és vannak akik a a te korodban igen csak szeretnek hazudozni azzal kapcsolatban hogy mekkora van nekik.
Vannak korán és későnérő típusok is,aki 13 évesen még alacsony növésű,azok gyakran későn érőbbek,van hogy még nem is szőrősődnek,sőt az a jellemzőbb hogy akik alacsony növésűek később szőrősődnek és kisebb a péniszük,de amint ők is elkezdenek megnőni úgy a fejlődésük is felgyorsul.
A magasságod mondjuk eleve nem mindegy.De jelentős fejlődés olyan 15-16 éves korban van,ekkor nagy mértékben növekszik meg a pénisz hossza,vastagsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!