Mi lehet a gond ha a sperma kevés és átlátszó?
Figyelt kérdés
én arra tippelek hogy nem termelnek elég spermiumot a herék... valaki esetleg orvospalánta?2009. jún. 11. 22:48
2/8 A kérdező kommentje:
nem nekem... csak érdekel.. (amugy nemtudom)
2009. jún. 11. 22:51
4/8 A kérdező kommentje:
24
2009. jún. 11. 22:53
5/8 anonim válasza:
Az illető, akivel ez van esetleg szed/szedett szteroidokat?
Ha igen, akkor ugye a természetes tesztoszteron termelődés leáll addig, aztán a kúra után is kell egy bizonyos idő míg helyreáll a természetes egynsúly. Kinek több, kinek kevesebb.
Ez is okozhat akár spermaszám csökkenést.
6/8 anonim válasza:
'az egyik barátomnak, nem nekem' vicces vagy, ez egy anonim oldal..
7/8 anonim válasza:
(mentőtiszt palánta vagyok) Én inkább azt tartom valószínűnek,(persze tévedhetek) hogy a prosztatával van a probléma. Azt írtad, hogy a sperma kevés és átlátszó, a sperma fő tömegét a prosztata váladék adja, így inkább erre gyanakodnék. Inkább menjen el az az illető aki ilyet tapasztalt, urológushoz feleslegesen, minthogy kiderüljön igazam volt.
8/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat. :)
23:31.nek: azért írtam h nem engem érint, mert ha esetleg kérdeztek olyan dolgokat ami személyes (pl hányszor masztizik 1 héten) nem fogom tudni)... csak ez a praktikus oka van. :)
2009. jún. 12. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!