Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyakori vizelési inger visszat...

Gyakori vizelési inger visszatérése mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár hete hugyuti fertőzésem volt, gyógyszert csak enyhébbet szedtem mert a másikra alergiás vagyok. Nem is hatott gyorsan. Úgy tűnt hogy elmúltak a tünetek, de tegnap estétől mintha visszatérnének. Mit csináljak?
2012. márc. 12. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos által felírt gyógyszert szedtél? Tök mindegy, mert valószínűleg nem hatott. Menj vissza dokihoz. Antibiotikumos kezelést igényel a probléma.
2012. márc. 12. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és ha utána is vissza-vissza tér, akkor baktérium tenyésztést és rezisztencia vizsgálatot kell csináltatni.
2012. márc. 12. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen orvos által. Summetrolint írt fel először attól már másnapra szinte teljesen elmúlt csak allergiás vagyok rá és így mást írt fel de attól nem lett jobb. Pár nap után elmúlt de most megint érzem.Eddig még sosem volt ilyen fajta probléma. F20
2012. márc. 12. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Húgyúti fertőzéseknél segíthet a tőzegáfonyás aloe ital.Természetes antibiotikumként a propolisz tabletta, az nem öli ki a hasznos bélflórát, amit megtett az antibiotikum.Bélflóra helyreállításra minőségi probiotikum.
2012. márc. 13. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!