Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sokszor nem tudok eljutni,...

Sokszor nem tudok eljutni, mert úgy érzem, alig van inger. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy sokszor hiába csináljuk hosszabb ideig egyszerűen nem tudok eljutni, mert szinte nem érzek semmit. A párom persze ezalatt többször is elmegy, ő végülis nem bánja, de látom, hogy őt is zavarja, hogy nekem nem sikerül. Persze vígasztal azzal, hogy ne csináljak ebből ügyet, mert neki még jobb is így, és nagyon élvezi, mert az előző pasija meg hamar elment úgy, hogy ő nem is élvezte igazán, velem viszont nem így van. Persze ez jól esik, mert nekem fontos, hogy a partneemnek is jó legyen, de emiatt már néha sokszor szinte "elkopik", addig csináljuk.

Sokszor van úgy, hogy teljesen véletlenszerűen mintha bekapcsolna egy kapcsoló, és akkor már érzem, és minden jó, de gyakran eleve alig érzem, pedig baromira kívánom a szexet.

A párommal minden rendben, nem az "ellendarab" adottságaival van a gond. Nagyon rossz így, hogy csináljuk, de nem tudok eljutni.

Mit tudnék tenni, hogy jobban érezzem?

2010. nov. 5. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:

kézzel kitudod magad elégíteni és a párod??

lehet annyira kitágul hogy nem dörzsölődik és emiatt nem tudsz elmenni.

2010. nov. 5. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha rendesen működik a szerszám, csak lelki oka lehet. Az előző partnereiddel is így volt, vagy új probléma?
2010. nov. 5. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy-két próbát megérne a dolog: jobbra-balra ellépegetni egy kicsit. Mindenkivel így lenne?

Mondjuk egy-egy futó kaland egy másik csajszival, aztán egy fiúval... Kicsit dobd be magad!

2010. nov. 5. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs valami lelki bajod? Ha még azt sem mered leírni, hogy hova akarsz eljutni... Először azt hittem, csak kimaradt, de elég következetesen kerülsz minden elélvezéssel kapcsolatos szót. Dugsz, de nem mered leírni?
2010. nov. 5. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Kézzel megy, a páromnál nincs gond, mivel van úgy, hogy csináljuk, nem megy, aztán egyik pillanatról a másikra elkezdem érezni és jó lesz. Az előző kapcsolatom már régen volt, akkor még fiatalabb voltam, de zűrös volt a válás és előtte állandóan elutasított, ez is volt az egyik vállóok. Tesztelni, hogy mással miként megy nem akarom, mert én a párommal ezt nem bírnám megtenni. Ha vége lenne a kapcsolatnak, akkor az más, de amíg vele vagyok, addig elvből nem csinálom mással.
2010. nov. 5. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Akkor ez sztem tutira pszichés lesz. Ha korábban folyton elutasított az akkori párod, a kielégületlenség miatt a tudatalattidban rögzült ez az egész dolog, és vsz.nek tartom, hogy amikor nekifogtok szexelni, azért nem megy, mert ennek az élménynek utóhatása folyton előjön, majd amikor a tudatalattid észlel, hogy "--Pillanat,... hol is vagyok?", "--Ja, ez már nem az a kapcsolat! Hopp, akkor nincs visszautasítás!", akkor következik be ez az ún. <KAPCS!>, sz'al arra kéne rávenni a tudatalattidat, hogy ezt a kapcsolást már az aktus elkezdésekor vigye végbe... ill. lehetőleg állandósuljon ez az átkapcsolt állapot. Különben soha nem leszel képes ezen túljutni.

Ez az én véleményem.

_ Egyébként hány évesek vagytok?

_ Végeztek rajtad valaha körülmetélést? (Nem véletlen a kérdés!)

_ Méretbeli ill. egyéb testi vagy adottsági problémáid nincsenek?

_ Hogy érted azt, hogy "ellendarab" adottság? Kifejtenéd?

Egyelőre ennyi. Rágd át az olvasottakat, azt' válaszolj majd! :-)

Aggódni meg ne aggódj, FEL A FEJJEL! ;-)

Üdv: EE

2010. nov. 5. 14:24
 7/10 A kérdező kommentje:

A kérdésre a válaszok:

- 43 és 41

- igen

- nem hinném, (20cm, bár egy kicsit vékonyabb testalkatú vagyok

- úgy hogy a párom rendesen beizgul és kívánja is, és nincs semmilyen gond vele.

2010. nov. 5. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

A körülmetélésnek le7nek olyan hatásai, ami miatt kevésbé érzékeny neked az a rész. Ez lehet egy ok, ugyanis egy fityma az átlagosan úgy 50 idegvégződést tartalmaz, tehát, ha vkit ezektől megfosztanak, ennyivel kevesebb az élvezet is.

_ Feltételezem TKM-et végeztek rajtad (Teljes KörülMetélés), nem részlegest... igaz?

_ Mikor végezték az opust? (műtétet) A gyógyulás szövődménymentes volt?

A másik dolog sztem pszichés aszerint, amit már az előző hszsomban is kifejtettem. A sok régi sérelem az új kapcsolatodban is le7séges, hogy mérgez, s idő kell neked ahhoz, hogy feloldódj! Szexuálpszichoterapeuta felkeresése hasznos le7. Még az ilyen lelki blokkok oldására működőképes megoldás le7 a hipnózis, amit a pszichológiának egy része előszeretettel alkalmaz. RENDSZERES hipnoterápiával fel le7 záros időn belül oldani ezeket a blokkokat, amennyiben egyéb fizikai okok nem állnak fenn.

Mielőtt félreértés keletkezne, nem vagyok orvos, sem pszichológus, azonban ha kérdésed van, tedd fel bátran! :-)

2010. nov. 5. 18:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Csak részleges volt, de még gyerekkorban. Nem emlékszem rá, de nem volt komplikáció az biztos. Amúgy pedig ha megy, akkor nagyon jó, tehát nem hinném, hogy szervi oka van, viszont pszichológushoz nem szívesen mennék ezzel, jobban örülnék, ha anoním oldhatnám meg.

Azon is gondolkodtam, hogy esetleg nem okozhatja-e az, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős, és a meztelen test látványa sem hoz annyira lázba, bár a mostani párom sem büszkélkedhet annyira jó alakkal, de az egyéb személyiségjegyek sokkal fontosabbak voltak számomra és nagyon szeretem.

2010. nov. 5. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Nos, azt azért nem állítanám a helyedben, hogy egyáltalán nem vagy szégyenlős, mivel anonimként akarod megoldani a problémát, tehát a pszichológus előtt igenis szégyelled magad. Az meg azért nem megoldás, hogy anonimként, mert azzal, hogy nem vállalod fel azt, hogy "--Igen, ez én vagyok, és van egy problémám... ez!" anélkül -- előre szólok -- esélyed sincs meggyógyulni! Hisz' pont ebből akarsz magad köré újabb gátlást felépíteni! :-O

Az, ha valaki szégyenlős, nem csak azon múlik, hogy most meztelenség. A szégyenérzet belülről fakad és külső jelekben, viselkedésben nyilvánul meg.

Ostobát fogok kérdezni, de vállalom...:

"-- Ha vki tud a te problémádról, mert elmondod neki, majd felfeded előtte a kilétedet, és le kéne vetkőznöd előtte meztelenre, akkor sem éreznéd magadat szégyenlősnek???"

Erre a kérdésre válaszolj ŐSZINTÉN!

Egyébként a részleges metélés következtében mennyi fityma maradt meg? Meddig ér/fedi be most a fityma a makkodat?

2010. nov. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!