Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mukodni fog ez, varhatok meg...

Mukodni fog ez, varhatok meg a dokival?

Figyelt kérdés
Enyhe fitymaszukuletem van, merev allapotban nem tudom hatrahuzni a fitymam, kiveve melegvizben, ott tokeletesen hatramegy, nem is faj. Ha melegvizben huzogatom akkor annak lesz eredmenye, tehat nem kell meg dokihoz mennem?
2012. márc. 9. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen lesz eredmenye
2012. márc. 10. 01:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Huhh remelem igazad van :D amugy elfelejtettem 13 eves vagyok.
2012. márc. 10. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Még igen fiatal vagy, húzkod rendszeresen továbbra is meleg vízben a kukid és figyeld hogy van egy változás,javulás.Elvileg működhet a fiatal korod miatt is,de pár hónap biztosan kell hogy legyen észrevehető eredménye.
2012. márc. 10. 16:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Neked is kosz a "biztatast", par napja csinalom de mar mintha mar most jobb lenne. Mar mereven is feljon kb a feleig :D
2012. márc. 10. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:

nem tudom honnan szedted a melegvizben huzogatás ötletét, de igen, így csináld, ügyes vagy!

ha szerencséd van (de inkább szorgalmas) akkor ezzel elkerülheted a műtétet (fitymaplasztikát)

2012. márc. 11. 12:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Hat igazabol valamennyire magamtol is gondoltam, de leginkabb mas kerdeseknel lattam, csak egy csomo helyen irtak h az nem eleg meg minden, es ez valamennyire elbizonytalanitott. Ezert inkabb en is megkerdeztem, de ha mar 3an mondjak akkor mar semmi ketsegem :D koszi mindenkinek meg1szer, kitarto leszek :D
2012. márc. 11. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
nyugi hat :D csak sokan azt modjak doki hagy szenvedjen gyerek nem az ő farka :D látod már hat akkor meg enyi csinald és enyi
2012. márc. 11. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D:D
2012. márc. 11. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Figyeljetek mostanaban leragad a fitymam szerintetek mitol lehet? Eddig.rendszeresen mostam, semmi baj nem volt vele. Esetleg attol hogy beizzad es azert tapad le?
2012. márc. 12. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
őő nem attol h nem hasznalod szeritem doki se csinalna más lentatsa szval hzd lejebb midig picit
2012. márc. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!