Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen heg maradhat herevisszé...

Milyen heg maradhat herevisszér-műtét után?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint mindenképpen műteni kellene, azt mondta, az oldalamon ejtenének egy vágást. Nagyon félek, hogy egy bivalynagy heg marad utána, ezért nem akarom a műtétet. Nagyon igényes vagyok a testemre. Akinek már volt ilyen műtétje, vagy bármi hasonló: milyen nagy heg maradt utána?

2012. márc. 6. 18:50
 1/10 anonim válasza:
Nekem tegnap volt a műtétem, 3 varratom van,nem hiszem hogy nagy heg maradna,csináltasd meg nyugodtan,az egészséged legyen az első ne az esztétikát nézd.
2012. márc. 6. 22:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, illetve milyen érzés volt? Gondolom elaltattak, így nem fájt, de mégis mit éreztél?:)
2012. márc. 6. 22:12
 3/10 anonim válasza:

Engem 1 hete műtöttek, elviselhető volt.

Felfeküdtem a műtőasztalra, kaptam infúziót, utána maszkot és a többire már nem is emlékszem. :)

A heg még húzódik picit, de már alig észrevehetően, holnap megyek varratszedésre, gondolom utána jobb lesz már. :)

Egyébként 10cm hosszúságban húzódik az alhasban átlósan, de nagyon esztétikusan varrták össze és szépen is gyógyul. Ezzel ne foglalkozz, fontosabb hogy megcsináltasd míg nincs vele komolyabb gond!

F/17

2012. márc. 7. 08:50
 4/10 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, nekem kb 3-4 cm-es a seb. Én gerincközeli érzéstelenítést kaptam,vagyis a gerincembe kaptam egy injekciót amitől lebénultam deréktól lefelé és nem éreztem semmit. Vmi fájdalmat éreztem 1x ami nagyon rossz volt,utána kaptam én is a maszkot és már csak az van a fejemben h kész is voltunk. Nem tom biztos vmi altatógáz lehetett v nem is tudom,talán a 2. válaszoló erről többet tud mondani :)
2012. márc. 7. 15:24
 5/10 anonim válasza:
Ha szabad kérdeznem Tőled akit 1 hete műtöttek, Neked már lement a duzzanat? Ugye 2 napja műtöttek és még iszonyat nagy odalent baloldalt, a seb alatt közvetlen fut ez meg az a zacsi felé és azok is rohadt érzékenyek még. Neked elmúlt már a fájdalom? Egyébként már sokkal könynebben tudok járni is mint pl műtét másnapján.
2012. márc. 7. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:
3-4 cmes seb még egész tűrhető, 10 cm es viszont még necces. Nekem már vagy egy hónapja felfedezték a bajt, de valahogy képtelenek műtéti időpontot adni. Lehet hogy nyárig halasztatom valahogy, érettségi előtt ez most rohadtul nem hiányzik.
2012. márc. 7. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
* "10 centis viszont MÁR necces" akart lenni :)
2012. márc. 7. 18:48
 8/10 anonim válasza:

2. válaszoló vagyok

15:28

Még picit duzzant, meg gyulladt is egy helyen kicsit, de gondolom, ha ma kiszedik a varratokat, utána elmúlik.

Nem tudom neked mi a nagy fájdalom, én műtét másnapján gyalogoltam vele át az egész kórházat, utána ki a parkolóig, na nem mondom, h nem fájt, de azért elviselhető némi fájdalomcsillapítóval. :)

Persze utána én is aggódtam, h vajon ez így fog-e maradni és még meddig, de minden nap egyre jobb lett és most 1 hét után meg már kimerészkedtem a levegőre gyalogolni egy kicsit. Igaz, h összegörnyedve, mint aki be***rt (azért h kicsit se húzódjon). :D

18:48

Az operáló orvos tájékoztatni fog téged 2 lehetséges módszerről, az egyik ez az alhasi kb 10cm-es vágás, aminél hosszabb a gyógyulás ideje, de kisebb a szövődmény kockázata, a másik módszer egy ún. laparoszkópos módszer, aminél kis lyukakon keresztül végzik a beavatkozást, ennél viszont lényegesen gyorsabb a gyógyulás, viszont nagyobb az esélye az esetleges szövődményeknek.

Esetleg nézz utána neten, fontold meg. :)

Üdv!

2012. márc. 8. 09:05
 9/10 anonim válasza:

Már nekem is egyre jobb napról napra :) Egyre kevesebbet húzódik és már kényelmesebben tudok mozogni is,igaz néha még úgy járok mint akit seggberaktak :) Én műtét másnapján kimentem a kórházból és mentem a buszmegbe és hazabuszoztam ami másfélórás út volt,mindezt úgy h műtét után sem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót :) Most már viszket is a seb,úgyhogy gyógyul :) Mihamarabbi felépülést Neked is :)

Kérdező Neked azt javaslom, hogy kérdezd meg mikorra lehet időpontot kérni esetleg, én is még decemberben intéztem ezt és úgy kaptam máciusra időpontot,szóval csak azért mondom,hogy mivel egy hónap a felépülés,ezért próbáld meg akkor a nyár végére vagy az elejére még gyorsan, hogy tudd magad jól érezni a nyáron is meg minden,de sztem ha ősszel csináltatod az sem baj,csak gondolj a sulira is.

2012. márc. 8. 11:12
 10/10 anonim válasza:
100%

Üdv! Engem július 26. án műtöttek laparoszkópia,

(varicocele 2s.).... a műtét utáni 3 nap elég gyenge voltam, azután viszont körülbelül az 5. nap úgy éreztem, hogy minden oké akár focizni is tudnék, csak a hasamon fájt a varrat... 2 héttel a műtét után kivették a varrataim, jól éreztem magam. 3-4 héttel a műtét után fociztam is már,de persze csak óvatosan, keveset is futottam. Viszont baloldalt(ahol volt a problémám) lágyéktájon néha érzek egy kis fájdalmat, ha sétálok. A sebeim egyébként egész szépen gyógyulnak, két darab 3 centis és egy darab 2 centis vágás van rajta. Egy a púpom alatt közvetlen, a másik két vágás a jobb és baloldalamon körülbelül 10-15 cm-vel lejjebb a púpnál lévő vágásnál, a baloldali szinte már alig látszik( az a legkisebb).... remélem segíthettem midnen műtét előtt állót, én is rengeteget olvastam... tűrhető a műtét, ami pedig a szexről: engem a műtét utáni 2. napon haza engedtek, már aznap próbáltam szexelni :D, de csak egy óvatos furulya lett a vége, kb 1 percig tartott :D:D:D, kb a 2. hét után elmúlt ez a korai magömlésem is és azóta jobban birom, mint valaha folyamatosan szexelek fájdalom nélkül. és tökéletes erekció mellett... :) 18/fiú

2013. júl. 31. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!