Mitől lehet, hogy az egyik here, amelyik lejjebb van, furán néz ki?
Figyelt kérdés
Olyan mintha csomós lenne, vagy nem is tudom. Mintha egy kötélen nem csomók, inkább mintha csak meg lenne sérülve esetlegesen kinyúlva. Ehhez tudnám hasonlítani. Szeretkezéskor párommal semmi különöset nem vettünk észre. Teljesen egészségesen működik, de aggódunk, hogy lehet, h mégis van valami baja. Mi lehet az? Hogy néz ki egy teljesen egészséges hím nemi szerv? Ha nem túl intím egyeseknek, példával is kommentálhattok.
Kössz, előre is :S
2012. márc. 5. 21:02
2/6 A kérdező kommentje:
ilyesmi...de azért ennyire nem brutális, nem hasonlít a viszérhez
2012. márc. 5. 21:35
3/6 A kérdező kommentje:
Most olvastam utána, egészen hasonlít sajnos ehhez. Köszönöm.. :S
2012. márc. 5. 21:45
4/6 anonim válasza:
Melyikhez is hasonlít? A képen van vagy 200..
5/6 A kérdező kommentje:
pl ehhez, de ennyire nem gáz még...utána olvastam, h meddőséget okoz. Tehát mennyünk el vele miahamarabb orvoshoz. :'(
2012. márc. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!